Setari Cookie-uri

Tinute Marks & Spencer pentru un inceput de toamna chic

Pentru a intampina sezonul de tranzitie cu o atitudine care sa te scoata in evidenta, Marks & Spencer propune o selectie de tinute chic si elegante, potrivite pentru orice moment din zi.

comunicat de presa

Chiar daca zilele calduroase de vara nu se lasa usor inlaturate de racoarea inceputului de toamna a sosit momentul sa ne indreptam atentia spre garderoba dintre anotimpuri. Iar pentru a intampina sezonul de tranzitie cu o atitudine care sa te scoata in evidenta, Marks & Spencer propune o selectie de tinute chic si elegante, potrivite pentru orice moment din zi.

Colectia Marks & Spencer Transitional este dominata de culori pastelate si imprimeuri in nuante autumnale, iar detaliile rafinate si croiala eleganta a pieselor vestimentare sunt ideale pentru a crea tinute variate ce vor pune in valoare feminitatea.

Rochiile din materiale diafane asortate cu o jacheta denim sau un blazer rafinat, precum si camasile feminine combinate cu pantaloni skinny redau tinute de tranzitie moderne, pline de eleganta si stil.

Citește și:

Produsele se gasesc in magazinele Marks & Spencer selectate din Romania.

Despre Marks & Spencer

• Marks & Spencer este unul dintre retailerii de top din Marea Britanie. M&S comercializeaza imbracaminte si produse pentru casa de inalta calitate, precum si produse alimentare de o calitate exceptionala.
• Fondat in 1884, Marks & Spencer detine in prezent 850 de magazine in Marea Britanie si peste 480 de magazine la nivel international in 59 de tari din Europa, Orientul Mijlociu si Asia.
• Pentru mai multe informatii va rugam vizitati: http://corporate.marksandspencer.com

Despre Marks & Spencer in Romania


Marks & Spencer este prezent in Romania din anul 2000 si detine un total de sase magazine: 4 in Bucuresti, 1 in Constanta si 1 in Iasi.

Vizionare placuta


Kudika
14 August 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.