Setari Cookie-uri

Trident investeste 2 milioane de Euro intr-un nou centru de stomatologie

Trident. Trateaza cu drag.

comunicat de presa

Clinica va fi dotata cu aparatura de ultima generatie si un bloc operator cu 2 sali de chirurgie

Centrul de stomatologie TRIDENT, prima clinica de stomatologie ce abordeaza solutia moderna de specializare a medicilor pe etape specifice ale tratamentului, prezenta pe piata stomatologica de 12 ani, investeste 2 milioane de euro intr-un nou sediu. Pacientii vor beneficia de un spatiu modern, unde specialistii se vor remarca prin profesionalism si servicii de calitate exceptionala. Obiectivul este de a asigura un cadru de sanatate, unde lucrurile sa se intample asa cum este firesc sa se intample in orice loc in care sunt tratati medical oameni.

Noua clinica va atrage o investitie financiara de aproximativ 2 milioane euro. Suntem ghidati de profesionalism si ne dorim pentru pacientii nostri un loc de calitate si cei mai buni medici, atat la nivel profesional, cat si uman”, a declarat Dr. Florin Lazarescu - Director Asociat Trident Dental Esthetic Clinic.
Situat la numai 5 minute de vechiul sediu, in str. Louis Pasteur nr. 1 (zona Cotroceni), noul sediu al clinicii va cuprinde 9 cabinete, dintre care un bloc operator si o zona dedicata exclusiv copiilor. Clinica va beneficia si de o parcare proprie, subterana.

Citește și:

Blocul operator are doua sali de operatie complet echipate, conform standardelor, similar salilor de chirurgie dintr-un spital, cu salon pre si post operator si sistem de ventilatie controlata, cu posibilitatea de anestezie generala. In aceste conditii, specialistii in implantologie si chirurgie Oro-Maxilo-Faciala vor putea oferi pacientilor cele mai sigure si performante servicii, iar interventiile chirurgicale dentare, precum si implanturile, se vor desfasura la un nivel optim si cu cele mai bune rezultate.

In plus, clinica va detine si un cabinet special conceput pentru copii. Astfel, micutii au acces la tratamente stomatologice performante, intr-un cadru adecvat varstei si intr-o atmosfera prietenoasa, toate acestea diminuand disconfortul pe care micii pacienti il simt la intalnirile cu medicii stomatologi. O echipa de medici pedodonti multidisciplinara este pregatita sa ofere copiilor cele mai bune servicii.

Citește și:

Noul centru TRIDENT va deveni singurul spatiu din Bucuresti construit cu functionalitate – clinica medicala, respectand toate normele de protectie pentru pacient in caz de incendiu, curtemur sau alte pericole.


Informatii Generale


Trident este prima clinica stomatologica ce abordeaza solutia moderna de specializare a medicilor pe etape specifice ale tratamentului. A fost infiintata in anul 2003 si este situata in Str. DR Leonte nr.8. Mai multe detalii gasiti pe www.clinicatrident.ro sau pe
Facebook. Alaturati-va clinicii pe facebook si va asteapta multe surprize!

Vizionare placuta


Kudika
9 Septembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.