Setari Cookie-uri

S-a deschis primul pop-up Spa ELEMIS din Romania

Elemis, cel mai influent si mai puternic brand britanic de produse spa si anti-aging, isi deschide primul POP - UP SPA in Romania.

comunicat de presa:

Elemis POP-UP SPA concentreaza lumea si expertiza de 25 de ani a brandului pe o suprafata de 9mp. Insula din inima Baneasa Shopping City este raspunsul pentru persoanele care au grija de sanatatea si frumusetea lor intr-o maniera responsabila si asumata. Terapeutii Elemis asculta si sunt atenti la toate nevoile specifice ale clientului. FIecare recomandare si tratament este adaptat pentru a trata si pentru a raspunde ritmului schimbator al pielii. Pentru a transforma fiecare vizita intr-o experienta personala, oferind toata expertiza Elemis, intr-un timp minim, cu rezultate maxime.

Spatiul integreaza trei zone care vizeaza partea de diagnoza, cea tratament si de vanzare a produselor.

Diagnoza se desfasoara la barul Skin Lab, unde cu ajutorul celei mai moderne tehnologii de mapare si analiza 3D, tenul este scanat prin reprezentarea grafica a fetei pentru a putea oferi o consultatie dermatologica personalizata, special adaptata stilului de viata al clientului. In urma analizei se stabileste sensibilitatea tenului, imperfectiunile, echilibrul dintre lipide si apa, porii si stresul cauzat de razele solare. Este punctul de plecare in prescrierea unui tratament de ingrijire complet de catre terapeutul Elemis.

Citește și:

Zona de tratamente este dedicata personelor care au nevoie de rezultate in timp scurt. 30 de minute sunt suficiente pentru un ritual spa care ofera solutii pentru toate problemele tenului. Meniul include un spectru larg de tratamente, plecand de la hidratare si calmare, pana la fermitate si lifting.

Produse pentru acasa. In POP - UP SPA se vor regasi toate produsele brandului. Astfel, clientii isi vor putea maximiza acasa rezultatele obtinute cu ajutorul tratamentelor.

Elemis este cel mai puternic si mai influent brand britanic de produse spa si anti-aging. In cei 25 de ani de existenta pe piata s-a materializat si a evoluat dorinta de a aduce impreuna puterea naturii si a stiintei. De a valorifica dinamismul celor mai puternici activi si de a crea o linie de produse si tratamente care sa transforme industria de frumusete.

Vizionare placuta


Kudika
22 Septembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.