Setari Cookie-uri

S-a deschis World Class Atlantis

World Class Romania continua extinderea in Bucuresti si deschide un nou club de fitness, in nordul Capitalei

comunicat de presa:

World Class Romania, lider de piata in industria de wellness autohtona, va deschide, in luna decembrie a acestui an, cel de-al 13-lea centru de fitness World Class din Bucuresti. Situat in zona Pipera, una dintre cele mai importante zone rezidentiale si de business din Capitala, clubul va oferi programe de antrenament, atat pentru pentru adulti, cat si pentru copii.

Deschiderea noului club este rezultatul parteneriatului dintre World Class si clubul Atlantis, situat pe strada Erou Iancu Nicolae. World Class Atlantis dispune de o suprafata de 3.160 de metri patrati in interior si include un studio de aerobic, unul de cycling, doua studiouri pentru copii, o sala de fitness si o zona de antrenament functional.

De asemenea, clubul ofera acces la doua piscine interioare, una pentru adulti si una pentru copii, Jacuzzi si doua saune. Pe cei peste 3.800 de metri patrati din exterior, se desfasoara o piscina amenajata cu spatiu de plaja, terasa si bar si o parcare dedicata clientilor clubului.

Citește și:

“Zona de nord a Bucurestiului s-a dezvoltat rapid in ultimii ani, asadar deschiderea World Class Atlantis se afla in linie cu strategia noastra de extindere pentru a fi cat mai aproape de clientii nostri. Centrul din zona Pipera este locul in care acestia se pot deconecta si antrena, alaturi de familie, si in care pot beneficia de servicii de inalta calitate, programe diversificate si dotari moderne”, a declarat Mikael Fredholm, CEO World Class Romania si Serbia.

Clientii World Class Atlantis pot alege, in functie de preferinte sau nivel de pregatire, dintre cursurile predate de catre instructori certificati sau pot opta pentru clase de antrenament personal, alaturi de antrenori profesionisti.

Accesul in club se face de luni pana vineri intre orele 06:30-23:00, iar in zilele de sambata si duminica, in intervalul orar 08:00-20:00.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Septembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.