Setari Cookie-uri

STEFANEL imprumuta anii '70 in noua colectie toamna/iarna 2015-2016

STEFANEL exploreaza noi orizonturi de timp: colectia toamna / iarna 2015-16 este un tribut adus anilor '70, ani caracterizati de feminitate si emanciparea stilului.

comunicat de presa:

Aspectele vintage, texturile grafice si minimalismul se identifica cu femeia STEFANEL increzatoare in propriile forte. O atitudine tinereasca este conturata prin elementele decorative si imbinarea stilului retro sport cu detalii specifice anilor '70.

In noua colectie se remarca o recurenta a tonurilor calde precum camel, bej deschis, khakis, maro salbatic, galben cald, alb crema. Nuantele de verde inchis evoca natura si peisajele de toamna, imbinandu-se perfect cu gama de culori deschise. Prezenta discreta a nuantelor de lavanda, pruna si visina reprezinta balanta intre culorile calde si cele reci. Albastrul regal completeaza gama de culori.

Proportiile trunchiate mai subtiri revin la moda, iar volumele nu mai sunt la fel de extreme. Noile forme propun pantaloni evazati cu talie inalta atat in cazul blugilor, cat si in cazul tesaturilor fluide sau traditionale. Fustele si puloverele tricotate cu guler pe gat, tricotaje polo si volume generoase, impreuna cu esarfele soft completeaza look-ul de toamna. O nota glam este conferita de paietele care scot din anonimat puloverele mari si adauga valoare noii colectii. Mantourile sunt mai tineresti, avand un twist englezesc care imbina careuri, dungi si modele masculine.

Citește și:

MUST HAVES: Cardiganul cu blana, tricotat manual, purtat cu pulover din lurex cu gat inalt si pantaloni cu talie inalta; poncho-ul taiat si cusut sau din tricot, din lana, supradimensionat, fara nasturi, recreeaza esenta STEFANEL.

Fire textile pretioase folosite in noua colectie: casmir pur, lana pura, alpaca, mohair, crep de vascoza. Greutatea diferita a firelor si a tesaturilor a fost folosita pentru a obtine tinute atemporale, cros-sezoniere. Accesoriile sunt adaptate atitudinii femeii STEFANEL si devin elementele principale care completeaza tinuta de toamna: diferite tocuri late pentru ghete pana la glezna sau forme masculine casual cu talpa zimtata si cizme cu petice din piele. Genti din velur pur sau amestecat cu insertii de tricot, completate cu fermoare, franjuri si catarame puternice. Esarfele tricotate din casmir pur si palariile chic completeaza colectia toamna/iarna 2015-16.

Citește și:

    Vizionare placuta


    Kudika
    29 Septembrie 2015
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.