Setari Cookie-uri

Life Care lanseaza noul catalog alaturi de Florin Piersic, ambasador al fericirii

Noul Ambasador Life Care si imaginea celui mai recent catalog este Florin Piersic, cel mai popular si mai iubit actor roman.

comunicat de presa

Life Care® lanseaza noul catalog de produse pentru perioada toamna 2015 – iarna 2016, imbogatindu-si astfel portofoliul cu noi solutii pentru o viata mai sanatoasa si mai fericita, in fiecare zi. Noul Ambasador Life Care® si imaginea celui mai recent catalog este Florin Piersic, cel mai popular si mai iubit actor roman.

Cu o cariera indelungata si fascinanta, plina de momente memorabile, Florin Piersic marturiseste ca, asemenea Life Care®, si-a dedicat viata Fericirii. „Numele meu este Florin, cu F de la Fericire. Fericirea de a-i avea alaturi pe cei dragi, fericirea pe care imi doresc s-o daruiesc in fiecare clipa publicului si fericirea de a simti iubirea cu care ma inconjoara publicul. Pentru mine, fericirea este dragostea fata de oameni si grija fata de sanatate. Iar daca a ne manifesta dragostea fata de oameni depinde cu totul si cu totul de noi, pentru sanatate avem adesea ajutor de sprijin de nadejde, care sa ne ajute sa ne pastram zambetul pe buze, bucuria in suflet si pofta de viata in privire”, spune marele actor.

Citește și:

Noul catalog Life Care® aduce in prim plan noi produse pentru sanatate, cu retete originale si ingrediente din surse naturale, bogate in vitamine si substante esentiale pentru un organism puternic si plin de energie.
„Suntem fericiti atunci cand avem succes, cand suntem apreciati si cand ne bucuram de minunile vietii, alaturi de cei dragi. Toate acestea n-ar fi insa posibile fara sanatate. De aceea, Life Care lupta pentru dreptul fiecaruia dintre noi de a fi sanatos si fericit”, spune Cristian Onetiu, co-fondator Life Care®.

Astfel, noul catalog Life Care® propune solutii naturale pentru sanatate, iar in rolul principal se afla Krauter® Magic SuperFood, un super-produs ce contine o combinatie de 37 de ingrediente naturale care completeaza necesarul zilnic de vitamine pentru un organism sanatos si plin de viata, zi de zi. Puterea legumelor verzi si a fructelor, impreuna cu aminoacizi, enzime, acizi grasi si bioflavonoide se dezlantuie sub forma tabletelor Krauter® Magic SuperFood, care imbunatatesc calitatea somnului, regleaza tensiunea arteriala, ajuta la producerea de anticorpi, previn anemia, regleaza colesterolul, sustin digestia si previn imbatranirea prematura a celulelor. Pentru ca pofta de viata data de natura e o sursa de bucurie!

Citește și:

In plus, Life Care® lanseaza noua gama VEGAN cu 3 sortimente de Vegan Smoothie, Protein, Detox si Green, combinatii 100% naturale de fructe sau legume, sarace in calorii, pentru dimineti sau seri cu mese sanatoase si colorate. Puterea plantelor din noile smoothies gama Meal Balance® actioneaza ca sursa de proteine, vitamine sau cura de detoxifiere, fiind excelente atat pentru persoanele cu un stil alimentar vegan, cat si pentru a echilibra un stil alimentar omnivor. Pentru ca o masa colorata si sanatoasa impreuna cu cei dragi e un motiv de bucurie!

Vizionare placuta


Kudika
2 Octombrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.