Setari Cookie-uri

Exprima-ti personalitatea cu stil. Alege noile talismane Pandora Essence Collection

Transmitand valorile fundamentale care ne definesc existenta, PANDORA ESSENCE COLLECTION creeaza alte oportunitati dinamice de exprimare a valorilor personale prin lansarea a sapte noi talismane, parte din COLECTIA DE TOAMNA.

comunicat de presa:

Prin seria uimitoare de noi talismane cu semnificatii, PANDORA ESSENCE COLLECTION iti permite sa creezi designuri unice, posibilitatile fiind nelimitate pentru crearea unor bratari sau coliere rafinate, prin combinarea noilor talismane cu valorile care le corespund sau cu alte designuri cu semnificatie.

Noi interpretari ale talismanelor ce simbolizeaza Iubirea, Prietenia si Grija subliniaza rolul important pe care legaturile emotionale il joaca in vietile noastre, si reprezinta modul perfect de a-ti arata pretuirea catre mama, sora, prietena sau iubita, a caror dragoste iti imbogateste lumea. Noul talisman Demnitate incorporeaza o luminoasa perla de cultura de apa dulce, o emblema a elegantei si a linistii, cu centrul din argint 925.

Alte trei talismane simbolizeaza frumusetea interioara si credinta: cu nuantele sale de albastru profund si violet, talismanul Spiritualitate multifatetat din cristal reprezinta cautarea unei intelegeri superioare si a pacii interioare.

Citește și:

Talismanul Sensibilitate este unul minunat de feminin, cu nuante vibrante de roz, si infatiseaza o piatra fatetata din zirconiu cubic care reprezinta latura ta sensibila. Iar pentru recunoasterea surselor tale de inspiratie, talismanul Creativitate este realizat dintr-un cristal verde intens, care intruchipeaza aventura si reinnoirea.

Vizionare placuta


Kudika
8 Octombrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.