Setari Cookie-uri

Cosmetic Plant lanseaza o noua gama cu 6 produse ce au la baza miere si laptisor de matca

Mierea si laptisorul de matca au un puternic efect antioxidant, hidratant, vitaminizant, nutritiv si neutralizeaza radicalii liberi care intensifica imbatranirea pielii, prevenind si tratand ridurile

comunicat de presa:

Cum mierea si laptisorul de matca sunt ingrediente-minune despre care toata lumea stie ca aduc adevarate beneficii sanatatii si nu numai, Cosmetic Plant a luat decizia de a lansa o gama complet noua ce are la baza aceste doua elemente – Gama Miere si Laptisor de matca.

„Mierea si laptisorul de matca sunt doua ingrediente naturale ale caror beneficii, atat asupra sanatatii cat si asupra tenului, sunt foarte bine cunoscute inca din Antichitate. Frumusetile antice, precum Cleopatra, isi aplicau cu regularitate pe fata un amestec de miere si laptisor de matca, pentru a mentine aspectul tanar, radios si catifelat al tenului. Astfel, crearea unei game bazate pe aceste doua ingrediente miraculoase ni s-a parut o decizie fireasca, mai ales ca ne dorim sa oferim clientelor noastre cele mai bune produse cosmetice”, a declarat Susana Laszlo, Director General al Cosmetic Plant.

Citește și:

Aceasta a adaugat, de asemenea, ca mierea contine glucoza, fructoza, vitaminele B1,2,3 si 5, calciu, fier, magneziu, potasiu, sulf, zinc si agenti antimicrobieni, care au impreuna un puternic efect antioxidant, hidratant, vitaminizant, nutritiv si neutralizeaza radicalii liberi care intensifica imbatranirea pielii. Laptisorul de matca, denumit de catre grecii antici "sursa tineretii vesnice", este hrana exclusiva a reginei albinelor, fiind bogat in vitamine, proteine, minerale, oligoelemente si acizi grasi esentiali. Datorita acestor componente, laptisorul de matca este ideal pentru prevenirea si tratarea ridurilor.

Gama Miere si Laptisor de matca cuprinde sase produse care au in compozitie extracte ale celor doua ingrediente: Crema de zi catifelanta, Crema revitalizanta de noapte, Crema contur ochi, Lapte demachiant hidratant, Masca hidratanta pentru fata cu actiune in 5 minute si Crema intens hidratanta pentru maini.

Citește și:

Noua gama a fost conceputa pentru ingrijirea tenului normal / uscat si se adreseaza femeilor de orice varsta, intre 20 – 70 ani, care acorda o atentie deosebita ingrijirii de zi cu zi a tenului.

Crema de zi catifelanta este destinata ingrijirii tenului normal sau usor uscat si are la baza o structura bogata in componente care asigura hidratare, hranire si protectie. Mierea, bogata in zaharuri care absorb si retin apa, α-hidroxiacizi, vitamine si antioxidanti, este folosita ca umectant natural cu actiune hidratanta, antiinflamatoare si antioxidanta. Laptisorul de matca, bogat in aminoacizi, vitamine si minerale, regenereaza, tonifica, stimuleaza metabolismul celular si reda vitalitatea pielii. Uleiurile vegetale din samburi de struguri si germeni de grau compenseaza carenta de lipide din epiderma si redau pielii elasticitatea si catifelarea. Sistemul de filtre solare UVA-UVB si vitamina E protejeaza pielea impotriva fotoimbatranirii.

Citește și:

In acelasi timp, Crema de noapte revitalizanta are o textura bogata, hraneste, hidrateaza si revitalizeaza tenul in timpul somnului, pentru ca la trezire acesta sa fie perfect odihnit si luminos. In acelasi timp, dincolo de toate celelalte ingrediente, vitamina E, cu proprietati antioxidante, previne imbatranirea prematura prin inhibarea peroxidarii lipidelor, iar vitamina F are un rol primordial in formarea ceramidelor esentiale pentru mentinerea structurii epidermei.

Crema contur pentru ochi, destinata ingrijirii zonei sensibile din jurul ochilor, stimuleaza regenerarea si hidratarea pielii datorita prezentei mierii, a laptisorului de matca, precum si a complexului de vitamine (A, E, F si pantenol).

Laptele demachiant cu miere si laptisor de matca este destinat curatarii tenului normal sau usor uscat. Formula bogata in componente cu proprietati emoliente indeparteaza de pe piele praful, fardurile si produsii naturali de secretie. In plus, Masca pentru fata hidratanta, cu o formula complexa, bogata in active cu proprietati de purificare, hranire, regenerare, hidratare si tonifiere, are nevoie doar de 5 minute pentru a produce efecte vizibile asupra pielii.

Citește și:

Gama cuprinde si o Crema intens hidratanta pentru maini ce asigura ingrijire, protectie si hidratare de lunga durata. Este o crema hranitoare, imbogatita cu miere, laptisor de matca, ulei din samburi de struguri si un complex de vitamine (A, E, F si pantenol) ce confera pielii suplete si catifelare.

Vizionare placuta


Kudika
29 Octombrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.