Setari Cookie-uri

Absolut transforma petrecerile cu noua editie limitata de sticle Absolut Electrik

Noile sticle vor purta culorile electrice albastru si argintiu, fiind acoperite cu un strat semi-transparent ce creeaza reflexii de oglinda.

comunicat de presa:

Absolut lanseaza o noua editie limitata, numita Absolut Electrik. Editia metalica – disponibila in culorile albastru si argintiu, evoca acea stare de energie capabila sa tranforme orice noapte intr-o petrecere „Electrika”. Lansarea editiei limitate continua misiunea Absolut de a tranforma noptile prin creativitate. Cele doua sticle vor fi disponibile in magazine incepand cu luna noiembrie 2015.

Noile sticle vor purta culorile electrice albastru si argintiu, fiind acoperite cu un strat semi-transparent ce creeaza reflexii de oglinda. Ele reprezinta albastrul-cobalt, emblematic pentru Absolut si conductivitatea electrica a argintului. Combinate, culorile redau o estetica „electrika” a vietii de noapte, amintind de luminile care pulseaza si de ritmurile care vibreaza in mijlocul distractiei.

Citește și:

Absolut Electrik face parte din traditia celebra a brandului de a lansa editii limitate de final de an cu un design lor inovator. Printre editiile limitate anterioare se numara editia Andy Warhol, care a transformat sticla de Absolut dupa pictura originala realizata de Andy Warhol in 1986 pentru Absolut si editia Absolut Unique, care a raspandit in intreaga lume 4 milioane de sticle, fiecare cu design-ul sau propriu.

Lansarea editiei limitate Absolut Electrik se va face printr-o serie de petreceri-concept – Absolut Electrik Tour – menita sa transforme noptile in experiente electrice de neuitat, prin muzica si tehnologie. Petrecerea de lansare a acestei serii va avea loc in Bucuresti, pe 6 noiembrie, in Old City Club

„Design-ul metalizat al sticlelor Absolut Electrik reflecta misiunea Absolut de a transforma noptile dincolo de obisnuit. Prin ea continuam traditia Absolut de a surprinde fanii cu noi editii care celebreaza viata de noapte, regandind-o creativ. Dorinta noastra este sa inspiram iubitorii de petreceri sa-si creeze propria experienta Absolut, aducand acea energie electrica oricarui party, cu Absolut Electrik.”, declara Radu Moldovan-Petrut, Marketing Director Pernod Ricard Romania.

Citește și:

Absolut Electrik Tour va continua sa transforme noptile in petreceri electrice si in alte orase din tara, aducand experienta Absolut Electrik in Pitesti (Epique Studio Lounge), Ploiesti (Koshin Glam Club), Cluj (Euphoria Music Hall) si Timisoara (Heaven).

Vizionare placuta


Kudika
29 Octombrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.