Setari Cookie-uri

Noul ondulator automat Philips ProCare te ajuta sa ai bucle definite si rezistente, cu o simpla apasare de buton

Bucle fabuloase, ca la salon!

comunicat de presa

Philips

De cate ori nu ti-ai dorit sa ai bucle perfect definite si nu ai avut timp sa mergi la salon? Cu Philips ProCare Auto Curler iti poti face chiar tu bucle de diferite marimi si extrem de rezistente, indiferent de tipul tau de par.

  • Tehnologie de ondulare automata
  • Trei directii de ondulare reglabile
  • Trei setari de temperatura pentru fiecare tip de par

Daca ai parul drept si ti-l doresti ondulat, acum este mai usor ca oricand sa il ondulezi, in cel mai scurt timp, chiar la tine acasa, datorita tehnologiei de ondulare automata.

Astfel, doar prin atingerea unui buton poti avea bucle fabuloase, intr-o varietate de stiluri: bucle mari, ample, onduleuri cu volum sau lejere.

Ondulatorul automat Philips ProCare are grija de parul tau, gratie barei ceramice din titaniu, care iti protejeaza parul chiar si la temperaturi ridicate. Camera de ondulare izolata termic iti permite sa te coafezi fara sa te arzi, iar cele trei setari de temperatura, de la 170C la 190C, iti ofera posibilitatea sa selectezi temperatura optima pentru tipul tau de par.

Citește și:

Philips ProCare

Philips lanseaza aceasta inovatie, ondulatorul automat cu ajutorul caruia iti poti face singura acasa bucle extrem de bine definite, fara a mai fi nevoie sa mergi la salon. Indiferent de tipul de par pe care il ai – drept, cret sau ondulat poti obtine look-ul pe care ti-l doresti, acum, atat de usor!

In plus, bratul ergonomic si extrem de usor face ondularea parului simpla si rapida, chiar si pentru partile mai greu accesibile.

Ondulatorul automat ProCare este disponibil in Romania incepand cu luna octombrie 2015 si face parte din gama Philips Pro, alaturi de placa de par si uscatorul Pro.

Pentru mai multe informatii, accesati www.philips.ro/bucle-fabuloase.

Vizionare placuta


Kudika
18 Noiembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.