Setari Cookie-uri

Ce conteaza cu adevarat pentru un aspect fabulos de Sarbatori?

Te-ai gandit vreodata cum ar fi daca ai folosi un minim de machiaj iar pielea ta ar arata senzational?

comunicat de presa

Articol de MIRELA PADURARU – Consilier in estetica / Trainer Cosmetica & Machiaj Profesional www.mirelapaduraru.ro

Ai sesizat ca sunt situatii in care machiajul nu se mai „aseaza” cum trebuie pe ten, aspectul este obosit, cearcanele parca ies in evidenta mai mult decat oricand si, de parca nu ar fi fost suficient, mai apar si cateva cosuri exact inaintea unui eveniment?

Te-ai gandit vreodata cum ar fi daca ai folosi un minim de machiaj iar pielea ta ar arata senzational?

5 aspecte esentiale pentru a straluci de Sarbatori

1) Sanatatea pielii: hidratare, nutritie si somn odihnitor

O piele sanatoasa, luminoasa, odihnita si hidratata este visul tau dar si al oricarui make-up artist. Pentru ca, pe un astfel de ten, machiajul se aseaza extraordinar de bine.

Hidrateaza-te corespunzator cu apa plata, alcalina, ionizata, tine cateva zile de post cu fructe si legume bio, proaspete si odihneste-te minim 8 ore pe noapte.

Citește și:

Exclude alimentele nesanatoase. Daca simti ca s-a creat dependenta, o idee buna ar fi sa mananci doar un sfert din ceea ce mancai inainte. Aceasta inseamna o problema rezolvata deja in proportie de 75%. Cu timpul vei reusi sa elimini complet din alimentatie tot ce este nesanatos si iti face rau.
Urmeaza o cura interna de vitamina C forte, vitamina A si E, precum si de minerale ca Fe, Mg, Zn. Respecta indicatiile medicului, farmacistului si prospectelor din cutii.

Somnul este extrem de sanatos, in special daca reusesti sa dormi macar 4 zile / saptamana de la ora 22.00. Daca reusesti sa dormi zilnic, de la ora 21.00 si te trezesti la ora 5.00, specialistii spun ca vei arata senzational si vei avea mai multa energie. In plus randamentul tau la munca va fi net superior. Practic, ce te chinui sa faci pana la 12 noaptea, vei face mai bine si mai repede de la 5 dimineata.

Citește și:

Protejeaza-te de radiatiile electromagnetice! Este foarte important cand dormi sa nu ai telefoanele mobile in jurul tau, wifi-ul sa fie oprit in casa si aparatele electrice din camera in care dormi sa fie scoase din priza. Ar fi de foarte bine sa nu ai router-ul wifi sau televizor in dormitor!

2) Ingrijirea pielii

Respecta pasii de ingrijire zilnica: demachierea ochilor si buzelor, demachierea fetei si a decolteului, tonifierea, crema contur de ochi si crema / emulsia de fata.

Nu demachia niciodata fata cu servetele demachiante sau, mai rau, cu servetele umede pentru copii!
Demachierea se efectueaza dimineata si seara! Chiar daca nu mai ai machiaj pe fata dimineata, vei avea impuritati, in special daca ai domit cu parul liber sau fata de perna nu a fost curata. E suficient sa pui fata nedemachiata o singura data pe perna si o vei imbacsi pe parcursul noptii cu praf, acarieni, microbi, particule de machiaj si sebum. Oricat ai fi de obosita, fa-ti timp sa cureti fata inainte de a te aseza in pat!

Citește și:

Alege produsele potrivite tenului tau si anotimpului in care ne aflam! Intotdeauna dupa demachierea / curatarea fetei foloseste tonicul adecvat, pentru echilibrarea ph-ului pielii.

3) Programeaza-te la stomatolog pentru un detartraj sau un periaj profesional

Un ten frumos, sanatos, este mai bine pus in valoare de o dantura alba, stralucitoare, care printr-un zambet senzational, iti aduce lumina pe chip.

4) Imbunatateste forma sprancenelor tale

Chiar si cel mai frumos ten arata extraordinar de bine cu o pereche de sprancene perfecte, adaptate fizionomiei. Pentru a nu risca surprize neplacute in prag de Sarbatori, este recomandat sa optezi pentru serviciile unui specialist in domeniu, care iti va crea sprancenele in functie de forma fetei, ochilor, nasului, buzelor, distanta interoculara, osatura fetei si anumite particularitati pe care le poti avea.

Citește și:


5) Gandeste pozitiv si zambeste des!

Specialistii au demonstrat ca starea interioara de bine se reflecta in frumusetea exterioara :)

Va doresc Sarbatori frumoase si un 2016 in care sa fiti sanatoase si sa radiati de fericire!

Cu drag,
Mirela Paduraru
www.mirelapaduraru.ro

foto prima pagina 2M media / Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
28 Decembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.