Setari Cookie-uri

Advertorial Pampers se implica in procesul de modernizare a mai multor maternitati din Romania

Pentru fiecare parinte, venirea pe lume a unui copil inseamna bucurie, speranta si iubire impartasita neconditionat. Emotiile care insotesc toate momentele legate de venirea pe lume a a unui bebelus sunt sentimente pe care iti doresti sa nu le uiti niciodata. Inca dinainte de venirea pe lume a bebelusului, parintii sunt pregatiti sa intampine orice provocari pentru a se asigura ca cel mei este in siguranta si are parte de cea mai buna ingrijire. Cu toate acestea, exista situatii in care bunastarea si chiar viata bebelusilor sunt puse in pericol. Tetanosul matern si neonatal afecteaza milioane de mame si bebelusi din tarile in curs de dezvoltare. Dar impreuna putem schimba aceste lucruri.

Advertorial

In 2015 Pampers si UNICEF au sarbatorit 10 ani de parteneriat in campania „1 pachet = 1 vaccin”, prin care tetanosul matern si neonatal a fost eliminat din 17 tari, iar lupta continua. In toata aceasta perioada, am demonstrat ca impreuna putem sa imbunatatim viata mamelor si a copiilor din intreaga lume.

Prin campania Pampers-UNICEF „1 pachet = 1 vaccin”, parintii din Romania au avut ocazia de a contribui la realizarile minunate din cei 10 ani de parteneriat. In acest fel, toti cei care au ales sa foloseasca produsele Pampers au oferit atat o ingrijire corespunzatoare copiilor lor cat si o sansa la viata unui copil aflat la celalalt capat al lumii.

Drept multumire pentru suportul primit din partea parintilor din tara noastra, Pampers va sustine o serie de maternitati din Romania cu mobilier si scutece pentru nou-nascuti. In acest fel, oferind suport maternitatilor, Pampers isi continua misiunea de a contribui la ingrijirea bebelusilor inca din prima lor zi de viata.

Pe pagina de facebook Pampers Romania, vizitatorii au putut vota orasele in care se afla maternitatile care vor fi modernizate cu ajutorul Pampers. Votand, parintii din Romania au aratat un gest de bunavointa si au ajutat mamele si copiii din Romania si din intreaga lume demonstrand inca o data ca, impreuna putem schimba lumea in bine.

Anul acesta, Pampers va fi alaturi de 10 maternitati din orasele Bucuresti, Ploiesti, Brasov, Cluj Napoca, Botosani, Iasi, Timisoara, Suceava si Bacau, alese cu ajutorul parintilor din Romania, contribuind la modernizarea lor cu scutece si mobilier pentru nou nascuti.


Kudika
8 Februarie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.