Setari Cookie-uri

Aliatul tau, Gerlinea. Ca sa iti atingi tintele pe care ti le propui!

Gerlinea, aliatul care te sprijina sa iti atingi tintele propuse!

comunicat de presa:

2016 decizii, planuri si promisiuni pe lista ta de rezolutii pentru noul an. O sa acorzi mai mult timp dezvoltarii tale personale. O sa treci in agenda mai multe ore la sala, mai multa apa bauta, mai multe fructe si legume mancate zilnic, mai multa incredere in tine, mai multe visuri devenite realitate, zi de zi. Mai ales ca acum ai un aliat secret.

Care este greutatea ta ideala? Vrei sa slabesti sau vrei sa te mentii? Vrei o dieta zilnica mai echilibrata? Tu nu trebuie decat sa iti setezi rezolutiile pentru noul an. Iar Gerlinea iti iese in intampinare cu solutiile ideale: produse delicioase cu ciocolata si o dieta sanatoasa, care ti se potriveste.

CU ALIATUL TAU GERLINÉA, SLABESTI ASA CUM VREI!

Gerlinea stie ca suntem diferite si rezolutiile noastre sunt speciale, si anul acesta. De aceea a creat o gama variata de produse, cu cele mai diverse gusturi si tipuri de pachete. Pentru ca tu sa iti poti alege dieta cea mai potrivita tie si sa ai zilnic a indemana o portie delicioasa de sanatate si controlul absolut al greutatii.

Citește și:

De la substitutele de masa, fie ele shake-uri speciale sau batoane delicioase cu ciocolata, ciocolata neagra, inima de migdale, inima de cocos, inima de praline, caramel sau cereale, pana la gustarile hipocalorice (batoane, biscuiti) si la suplimentele naturale pentru arderea grasimilor, drenare si detoxifiere.

In plus, produsele Gerlinea sunt bogate in proteine, au 12 vitamine si 11 minerale, compozitia lor sanatoasa fiind reglementata de legi europene adoptate de Agenþia Europeana pentru Securitatea Alimentelor (EFSA), care, in urma a numeroase studii clinice si date stiintifice, a confirmat eficienta utilizarii substituteor de masa bogate in proteine in curele de slabire.

DIETA GERLINEA

Ce inseamna, pe scurt, o cura de 2 saptamani propusa de Gerlinea?

In timpul saptamanii inlocuieste doua mese pe zi cu 2 batoane Gerlinea sau cu 1 shake Gerlinea. Iar in weekend delecteaza-te cu 1 baton delicios, care iti va deveni cu siguranta gustarea preferata.

Citește și:

Pare simplu? Chiar este! Caci dieta propusa de aliatul tau Gerlinea este placuta, sanatoasa, usor de adaptat stilului tau de viata. Si… cu multa ciocolata.

Care este, asadar, rezolutia Gerlinea, expertul european in managementul greutatii tale corporale?
Sa te ajute si anul acesta sa slabesti sau sa iti mentii greutatea ideala. Printr-un regim de viata echilibrat, sanatos si inteligent.

Afla prima toate noutatile si surprizele pe care Gerlinea ti le-a pregatit pe www.nutrivita.ro/produse/gerlinea-12 si pe facebook www.facebook.com/GerlinéaRomania.

1. SUBSTITUTE SANATOASE PENTRU MASA: BATOANE SI SHAKE-URI

#BATOANE DIETETICE GERLINÉA SUBSTITUT DE MASA, Cutie de 12 batoane (6 mese) / cutie de 2 batoane (1 masa)/ cutie de 6 batoane (3 mese); 1 masa=2 batoane

Cremoase, crocante sau fondante, batoanele dietetice Gerlinéa substitut de masa, pentru controlul greutatii iti permit sa gestionezi eficient greutatea, zi de zi. 2 batoane sunt echivalentul caloric si hranitor al unei mese, oricare dintre variante avand un aport caloric de doar 236 kcal/masa .

Citește și:

Alege oricare dintre variante:

Gerlinéa Batoane Ciocolata - o savuroasa umplutura pufoasa cu gust intens de cacao, invelita intr-o ciocolata fina.

Gerlinéa Batoane Ciocolata-Caramel - un amestec delicios de cacao si caramel, invelit intr-o ciocolata fina.

Gerlinéa Batoane Ciocolata-Inima de Cocos si Gerlinéa Batoane Ciocolata-Inima de Pralina - un melanj surprinzator de crema de ciocolata cu o umplutura de cocos ori pralina invelita in ciocolata neagra.

Gerlinéa Batoane Extra Dark cu invelis delicios de ciocolata neagra si o umplutura savuroasa cu gust intens de cacao.

Gerlinéa Batoane Cereale-Ciocolata - bogate in fibre din cerealelor si imbogatite cu proteine si pepite de ciocolata

Gerlinea Batoane Alune-Vanilie – combinatia surprinzatoare dintre alune si vanilie.

Citește și:

Gerlinea Batoane Cafea-Ciocolata Neagra – o combinatie ideala de gusturi.

Incearca si noua varianta absolut delicioasa: Batoanele Gerlinea cu Ciocolata si Migdale.

#BATOANELE GERLINÉA GUSTARE DELICIOSA SI SANATOASA, cutie de 372g (12 portii*31g), doar 129kcal/baton sau descopera savurosii bicuiti Vanilie-Lamaie.

Descopera aceste gustari bogate in proteine, cu umplutura aromata si invelis de ciocolata fina frantuzeasca, cu numar redus de calorii. 1 baton este echivalentul ideal al unei gustari sanatoasa si oricand la indemana. Care este preferatul tau?

Gerlinéa Batoane Duo-Ciocolata, o combinatie inedita de crema de ciocolata alba, invelita in ciocolata neagra, bogata in proteine. Sau Gerlinéa Batoane Ciocolata-Portocale, combinatia aromata de portocale si de ciocolata neagra, bogata in proteine

Citește și:

#SHAKE HIPOCALORIC PENTRU SLABIT, 236ml, 8,6 lei.

Dietetic, cu un continut ridicat de protein, milk shake-ul de baut Gerlinea este ideal in programul tau pentru controlul greutatii. Gata preparat, usor de baut oriunde si oricand, continand 11 vitamine si 12 minerale, shakul Gerlinea este un savuros, sanatos si accesibil inlocuitor de masa. Alege-ti preferatul dintre dintre cele doua gusturi delicioase de vanilie si ciocolata.

2. CONCENTRATE DIN PLANTE GERLINEA:

Indiferent daca rezolutiile tale de inceput de an sunt sa topesti depozitele de grasimi, sa faci o detoxifiere sau sa scapi de cateva kilograme le acumutate de Sarbatori, aliatul tau Gerlinea iti vine in intampinare cu suplimente alimentare concentrate pe baza de plante. Solutii de slabit si detoxifiere naturale si extrem de eficiente.

#Aliatul tau in programul de slabire: Gerlinea Ardere Grasimi, 500ml

Citește și:

Ajuta-ti organismul sa topeasca mai usor depozitele de grasime cu solutia concentrata Ardere Grasimi de la Gerlinea pe baza de plante, fara zahar, doar cu indulcitori. Aceasta cura rapida de zece zile te ajuta sa scazi in greutate in mod natural si inteligent.

#Pentru cura ta de detoxifiere: Gerlinea Detoxifiant 7 zile, 300ml

Aliatul tau Gerlinea iti este alaturi si de data aceasta, cu kitul sau detox special: cura Gerlinea Detoxifiant.

Un supliment alimentar sub forma de solutie concentrata, pe baza de tincturi din plante si indulcitor, care te va ajuta sa scapi de toxinele acumulate.

#Elimina excesul de apa din organism cu Gerlinea Aqua Drainer Express, 500ml

Datorita formulei cu 3 principii active, Gerlinea Aqua Drainer Express vizeaza atat drenarea imediata a apei retinute in organism, cat si actiunea pe termen lung: slabirea in cm in zonele afectate.

Gerlinea te ajuta sa iti controlezi greutatea in mod simplu, flexibil, sanatos, zi de zi.

Vizionare placuta


Kudika
9 Februarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.