Setari Cookie-uri

Arta de a fi femeie - Modulul II

Cand Dumnezeu a creat femeia, a luat cea mai frumoasa bucata de lut si a sculptat perfectiunea.

comunicat de presa

workshop

Cand Dumnezeu a creat femeia, a luat cea mai frumoasa bucata de lut si a sculptat perfectiunea.

Apoi i-a adaugat ardoarea si intensitatea focului.

Sensibilitatea, linistea si flexibilitatea apei. A inzestrat-o cu imprevizibilitatea si usurinta vantului , cu calmul si increderea pamantului.

Dupa ce a facut toate astea, Dumnezeu a vazut ca i-a mai ramas o bucata mica de lut si atunci a intrebat-o pe creatura sa: “Dar ce-ai vreai sa fac eu pentru tine?” Femeia s-a gandit si i-a raspuns:” Fericirea!” Si aici Dumnezeu si-a pus intrearea “dar ce inseamna fericirea femeii?”

Va invit sa definim impreuna ce inseamna “ Fericirea femeii” si cum sa o obtinem in totalmente cu ajutorul celor patru manifestari ale energiei feminine: Regina, Amanta, Copila si Gospodina. Aflati cum inchidem cercul puterii feminine. Cu alte cuvinte, o sa aflati cum sa fiti femeia ideala.

Citește și:

Pentru a avea o relatie sau casnicie fericita, femeia trebuie sa stie sa fie diferita. Ea poate fi rasfatata ca o fetita, ea trebuie sa socializeze si sa mearga prin magazine ca o adevarata regina, ea trebuie sa gateasca si sa aiba grija de familia ei si, de asemenea, ea trebuie sa fie femeia pasionala, sa atraga, sa seduca.

Dar, in acelasi timp e foarte important sa stim in ce energie dam si in ce energie primim. Daca nu mentinem echilibrul in schimbul de energie cu un barbat, ne epuizam feminitatea si nu mai traim in armonie cu propria persoana.

Devenim total nemultumite de noi, de viata, de sot si de tot ce ne inconjoara. Ajungem la stadiul cand nu ne mai bucura nimic. Femeia in armonie cu sine ,ramane mereu tanara. Despre ea se vorbeste: femeia fara varsta.

La acest training fiecare o sa se identifice : Cine sunt? Cine vreau sa fiu? Ce trebuie sa dezvolt? Ce latura nu accept la mine si de ce?

Citește și:

De asemenea, o sa identificam ce tip de barbat este partenerul Dvs si ce strategie de comportament e necesara pentru armonia cuplului vostru. ( secretele curtezanelor)

Cine nu este intr-o relatie, are sansa perfecta de a cunoaste barbatii si, evident, va sti cum sa se comporte cu fiecare psihotip de barbat pentru a fi unica si deosebita pentru el.

Va astept la o zi de training unde avem exercitii, teste, meditatii, practici energetice care ne ajuta la constientizarea si amplificarea feminitatii noastre.

Pret: 230 lei

Seminarul se va tine in data de 14 februarie, ora 12:00-18:00

Locatia: Bucuresti, str. George Enescu 8 A, Hellen Concept Store

Locurile sunt limitate, rezervarile se fac la: fiifeminina@gmail.com

Vizionare placuta


Kudika
10 Februarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.