Setari Cookie-uri

KVL lanseaza colectia primavara-vara 2016

Influente nautice si boho in cea mai noua colectie de primavara-vara KVL

comunicat de presa:

Cu gandul la vara cea lunga si la marea albastra, designerii KVL au intrat in atelierul de creatie si au conceput pentru sezonul de primavara-vara 2016 o colectie extrem de vie si de racoroasa, cu puternice influente nautice. Abordand culori specifice marii si avand ca fundal plaja si mirajul ei, dar si stilul boem, care indeamna la calatorii si la o viata temporara nomada asumata, colectia KVL pentru sezonul urmator este una dintre cele mai bune metode de a intra in atmosfera de vara si de a te gandi mai mult decat oricand la vacanta.

WOMEN COLLECTION

Colectia pentru femei abunda in piese cu croiala lejera, realizate din materiale naturale, cu imprimeuri simple sau foarte vesele, dintre care se remarca simbolurile nautice, florile tropicale si dungile marinaresti. Impartita in trei sectiuni disctincte, destinate cresterii graduale a temperaturilor in acest sezon de primavara-vara 2016, colectia se remarca printr-un numitor comun creat atat de paleta cromatica, cat si de elemente precum denimul, bluzele dungate, camasile din panza topita sau batist, pantalonii stramti sau lejeri din denim, prezenti atat in varianta scurta, cat si in cea lunga. Nu lipsesc jachetele din piele, rochiile scurte din denim, fustele lungi din denim sau din viscoza, maiourile cu broderii traditionale sau pantaloni tip salvari.

Citește și:

Piesele cu tenta boho, inspirate din fenomenul hippie si flower power al perioadei anilor ’70, dar si din cultura hispanica, sunt combinate cu piesele cu tenta maritima, iar efectul este unul reconfortant si foarte fresh. In acelasi timp, micile ancore imprimate pe materialele folosite alcatuiesc un puternic motiv nautic, atemporal.

Colectia destinata femeilor contine o paleta de culori din care fac parte albastrul, albul, rosul, portocaliul, negrul si griul, acestea fiind dispuse pe haine atat in combinatii cromatice, cat si individual.

Accesoriile sunt variate si contin piese precum sandale cu barete, ghete pana la glezna, sandale cu talpa ortopedica, esarfe inguste sau ample, ce pot fi folosite si pe post de pareo, palarii din paie sau palarii din fetru cu boruri largi, bratari colorate, papuci de tip flip-flops, curele, accesorii pentru par si ochelari de soare. Costumele de baie reinterpreteaza moda anilor ’80 si o aduc in actual, oferind purtatoarelor linii proaspete si imprimeuri de aceeasi factura, dar si materiale moderne care fac fata cu brio la programul agitat al unei zile de plaja.

Citește și:

MEN COLLECTION

La fel ca si colectia destinata femeilor, colectia KVL primavara-vara 2016 pentru barbati cuprinde trei segmente adecvate diferentelor de temperatura care apar pe parcursul sezonului. Cu tricouri dintre cele mai diverse, care pot fi combinate ingenios cu o serie de camasi cu maneca scurta sau lunga, pantaloni scurti din tercot sau denim sau sorturi de plaja versatile, ce pot fi purtati si pe post de pantaloni scurti in afara plajelor, tricouri cu guler si hanorace cu fermoar, colectia destinata barbatilor emana virilitate si relaxare si contine articole ce nu ar trebui sa lipseasca din nico garderoba masculina de vara. Pantalonii lungi sau scurti din denim, una dintre categoriile esentiale ale brandului, sunt mai proaspeti ca niciodata si au croieli noi si materiale placute la atingere, dar mai ales la purtat.

Citește și:

Culorile dominante sunt albul, albastrul inchis si deschis, griul, negrul si rosul cu tenta de roz sau de corai, iar aceasta paleta cromatica este bine pusa in evidenta si de unele dintre trimiterile colectiei, trecute cu grafie retro pe tricourile barbatesti. Acestea sunt faimoasa statiune Ibiza si statul mexican Baja California, in care desertul, plajele lungi si padurile creeaza un decor fantastic.

Vizionare placuta


Kudika
2 Martie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.