Setari Cookie-uri

Colectia Orient Express a designerului Stephan Pelger, lansata pe peronul Trenului Regal

Stephan Pelger a prezentat noua colectie toamna-iarna 16/17, intitulata Orient Express, in cadrul unui show-concept fara precedent in Romania.

comunicat de presa

Stephan Pelger

Stephan Pelger a prezentat noua colectie toamna-iarna 16/17, intitulata „Orient Express”, in cadrul unui show-concept fara precedent in Romania. Modelele au defilat pe peronul celebrului Tren Regal, garat in Remiza Speciala CFR Mogosoaia, catwalk-ul devenind astfel unul din cele mai mari dintr-o prezentare derulata in tara noastra, avand o lungime de 60 de metri.

Noua linie vestimentara semnata Stephan Pelger exceleaza prin opulenta, materiale si taieturi indraznete.

Sub bagheta creativa a designerului, piesele vestimentare ale colectiei au fost realizate folosind materiale precum matasea naturala, blanuri, voal transparent, brocart opulent, broderie eleganta, completate cu cristale stralucitoare. Stephan Pelger a folosit motivele florale inclusiv ca pictura manuala realizata pe voalurile diafane. Toate tinutele au fost accesorizate cu modele de incaltaminte ale casei de moda Mineli, create pentru acest eveniment de designerii Ionut Glavan si George Stefanescu. "Am creat 20 de perechi de incaltaminte pe cinci modele diferite de pantofi si sandele. Ca si culori, am urmarit tenta colectiei, astfel am ales gri si negru, iar tocurile, care masoara intre 10,5-11 cm, sunt imbracate in culoarea materialului. Toate modelele le-am ales impreuna cu Stephan Pelger", a aratat designerul Ionut Glavan.

Peste 400 de persoane au asistat la ineditul fashion show. Printre invitati s-au numarat vedete cunoscute din showbiz precum Andreea Raicu, Laura Cosoi, Ileana Badiu, Andreea Banica, Carmen Negoita, Adina Buzatu, Sonia Argint Ionescu, Tania Budi, Dana Savuica, Oana Roman, Ilinca Obadescu, Ana Morodan, Patricia Cimpoiasu (Amadeus), Nicolae Voiculet, Andrei Nourescu, Alina Laufer sau Adora.

Show-ul pus in scena exprima viziunea designerului asupra puterii de a depasi orice bariera, inclusiv cea dintre plictisitor si indraznet, si a reprezentat o explozie de forme si nuante, de la gri si negru pana la turquoise si auriu.

Unul din materialele folosite de Stephan Pelger in colectie a fost pictat de artistul Codrin Mircea, acesta realizand si un fotoliu, tapitat din materialele colectiei, ce a fost asezat la panoul oficial. Fotoliul, o pereche de pantofi realizati de Mineli tot din materialele colectiei, precum si una din creatiile noii colectii vestimentare au fost licitate in scop caritabil, suma incasata urmand a fi donata catre Habitat for Humanity Romania, partener al evenimentului.

Evenimentul de prezentare a noii colectii semnata Stephan Pelger a fost sustinut de BCR – Serviciul Erste Privat Banking, Sephora, Lamonza, Mineli, revista Viva! fiind partener media, iar bauturile, dintre cele mai fine si sofisticate cocktail-uri, au fost oferite de Bombay Sapphire si Grey Goose.

Styling-ul show-ului a fost semnat de Ovidiu Buta, iar regia, de Ioana Maximilian. Modelele din prezentare apartin agentiei Rue des Modeles.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Martie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.