Setari Cookie-uri

Petit Bateau deschide al doilea magazin in Bucuresti

Petit Bateau, celebra marca franceza de vestimentatie care a inventat body-ul pentru bebelusi, deschide al doilea magazin in Bucuresti.

comunicat de presa

Petit Bateau, celebra marca franceza de vestimentatie care a inventat body-ul pentru bebelusi, deschide al doilea magazin in Bucuresti, pe Calea Dorobantilor nr. 159 (langa Colegiul National I.L. Caragiale).

La cinci ani de la inaugurarea primului magazin, in Baneasa Shopping City, grupul Le Manoir, detinatorul francizei Petit Bateau in Romania, deschide un al doilea magazin exclusiv Petit Bateau, pentru a aduce mai aproape de clientii din centrul Bucurestiului indragitele haine pentru copii si bebelusi.

„Piata a evoluat in acesti cinci ani, iar al doilea magazin Petit Bateau vine sa satisfaca cererea din partea clientilor, care sunt din ce in ce mai numerosi”, spune Maria Preotu, General Manager Petit Bateau. „Clientela noastra apreciaza calitatea, materialele naturale si confortul pe care il confera hainele Petit Bateau, valorile principale ale brandului, precum si stilul usor de recunoscut.”
Noul magazin are o suprafata de circa 60 mp si ofera preponderent imbracaminte si lenjerie de corp pentru bebelusi si copii pana la 12 ani, alaturi de o gama mai restransa de textile pentru adolescenti si adulti. Clientii vor putea gasi aici piese clasice Petit Bateau – tricouri din bumbac pur, pelerine de ploaie, tricouri marinaresti, lenjerie de corp si pijamale –, precum si o foarte apreciata gama pentru bebelusi, segment de piata pe care Petit Bateau este lider la nivel international.

Citește și:

Odata cu deschiderea magazinului de pe Calea Dorobantilor, a fost prezentata si colectia primavara-vara 2016, disponibila din aceasta luna in cele doua magazine Petit Bateau. Noua colectie a fost gandita intr-o paleta de nuante vesele, solare, chiar fluorescente, care completeaza culorile drapelului Frantei – alb, rosu, albastru – si scot in evidenta imprimeul tip „marinar”. O a doua tema a colectiei sunt piesele in culori mai stinse, cu imprimeuri florale sau cu tematica marina. Ca elemente de noutate, in acest sezon Petit Bateau a produs clasica pelerina de ploaie din poliester tratat, rezistent si impermeabil, in nuante noi, si a introdus o linie de piese vestimentare de ceremonie, din materiale rafinate, cu detalii ingrijite si accente argintii, aurii si irizate.

Noul magazin Petit Bateau a necesitat o investitie de 175.000 euro, iar Le Manoir estimeaza o cifra de afaceri de 250.000 euro in primul an de functionare. Compania si-a propus deschiderea unui al treilea punct de desfacere Petit Bateau in urmatorii ani in Bucuresti si ia in considerare extinderea francizei in alte orase din tara.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Martie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.