Setari Cookie-uri

THE CODE, cel mai avansat program de detoxifiere din Romania, anunta a V-a editie

THE CODE, cel mai avansat program de detoxifiere pentru corp si minte, anunta cea de-a cincea editie ce se va desfasura in perioada 12-18 mai.

comunicat de presa

program de detoxifiere

THE CODE, cel mai avansat program de detoxifiere pentru corp si minte, anunta cea de-a cincea editie ce se va desfasura in perioada 12-18 mai, la Fundatica – Rucar Bran. Timp de sapte zile, participanti veniti din toata tara vor beneficia de cel mai curat aer din Romania (certificat prin analize de Global Atmosphere Watch) si de un program de detoxifiere completat de workshop-uri si educatie despre nutritie, metabolism si corp, de antrenamente, de sesiuni de body & mind (Yoga, Pilates, meditatie, tehnici de respiratie), de consiliere motivationala si de activitati de grup.

THE CODE este un program unic in Romania, imbinand, intr-un pachet de trei saptamani, concepte de top din domeniul detoxifierii, al antrenamentelor, al nutritiei alcaline si al educatiei. Se adreseaza celor care isi doresc un start rapid in transformarea corpului lor.

Citește și:

Am hotarat sa am grija de mine. Trebuia sa ma ocup de mine, pentru a putea face lucruri in continuare. THE CODE te pune in contact cu mintea ta, cu organismul tau, intr-un alt fel decat o poti face prin orice altceva. Este o codificare, un cumul de activitati care iti dau energie si forta absolut incredibile, dar mai ales te ajuta sa descoperi ce poti face cu adevarat”, spune Andreea, absolventa THE CODE.

Programul complet este conceput pentru 21 de zile, timpul necesar pentru crearea unui nou obicei, asa cum atesta studiile. Prima saptamana are loc inainte de tabara si este dedicata pregatirii pentru perioada de detoxifiere. Cea de-a doua saptamana reprezinta punctul culminant, activitatile avand loc in cadrul taberei de la munte, aici regasindu-se abordarea completa (detox, antrenamente, educatie, body&mind), iar cea de-a treia saptamana este rezervata acomodarii la dieta obisnuita, post detoxifiere, cu o activitate intensa de consiliere si suport.

Citește și:

Programul este realizat din trei componente de baza, motivul pentru care este singular pentru piata din Romania.

Prima componenta o reprezinta detoxifierea, fundamentul pe care poate incepe orice proces de transformare corporala.

Protocolul de detoxifiere este conceput pe baza ultimelor teorii nutritionale integrative din S.U.A., fiind construit in jurul conceptului de alimentatie lichida, bazata pe sucuri proaspete de fructe si legume, alaturi de super-alimente si suplimente organice. Un pas important este semnarea de parteneriate strategice cu institutii de cercetare medicala si producatori agricoli bio din Romania, promovand inovatia de ultima generatie si produsele agricole romanesti de cea mai buna calitate.

Un participant al taberei THE CODE consuma in medie, sub forma lichida, peste 40 kilograme de fructe si legume, peste 20 de litri de apa alcalina si 3 litri de ceai, in cele sapte zile petrecute la altitudinea de 1360 de metri. Fara aceasta detoxifiere, nu ar fi posibila transformarea si corpului, prin curatarea intestinelor si regenerarea ficatului.

Citește și:

A doua componenta este o codificare din 12 antrenamente si rutine sportive, conceputa special pentru THE CODE de catre co-fondatorul programului, George Bogdan, life coach cu peste 20 de ani de experienta internationala in domeniu. Fiecare sesiune are propria modalitate de a modifica metabolismul si productia hormonala. Programul bootcamp-ului include maximum patru antrenamente pe zi, sesiuni cu intensitate ridicata, clase semnatura ale lui Geo Bogdan sau din categoria “body&mind”.

A treia componenta a programului THE CODE este formata din workshop-uri de educatie pe teme precum nutritie, biomecanica, anatomie, biochimie si teoria antrenamentului. Odata inteles corpul in profunzimea proceselor sale, cauza afectiunilor devine clara fiecarui participant, moment care declanseaza fenomenul de homeostaza, de vindecare.

Citește și:

Programul este o solutie unica pentru toti cei aflati in cautarea unui moment de respiro pentru trup, minte si suflet. Cei peste 170 de absolventi ai taberelor THE CODE de pana acum vin din companii sau activitate antreprenoriala, stresul si programul incarcat ajungand sa isi spuna cuvantul asupra sanatatii si stilului lor de viata.

“Participantii vin catre noi cu o dorinta accentuata de schimbare. In THE CODE, ii scoatem din zona de confort si ii ducem acolo unde are loc transformarea. Este mai mult decat un proces de detoxifiere, lucram cu emotiile si fricile fiecaruia in parte. Aici dam inapoi kilometrajul real al celulei si schimbam obiceiurile nepotrivite, astfel incat sa se intoarca acasa oameni diferiti”, spune George Bogdan, co-fondator al programului THE CODE.

Lansat pe piata in iunie 2015, THE CODE este programul-etalon din Romania ce combina concepte avansate din domeniul detoxifierii, al antrenamentelor sportive, al nutritiei alcaline integrative si al educatiei.

Citește și:

Mai multe informatii despre program, pot fi obtinute de pe site-ul www.btcode.eu sau contactand echipa THE CODE la adresa office@btcode.eu ori la numarul de telefon 021.224.07.04 Inscrierile pentru urmatoarea editie THE CODE se realizeaza accesand http://www.btcode.eu/shop/. Locurile sunt limitate.

Vizionare placuta


Kudika
14 Aprilie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.