Setari Cookie-uri

Gatitul se transforma in pasiune cu noile vase iCook de la Amway

Vasele iCook de la Amway sunt perfecte chiar si pentru bucatariile de dimensiuni reduse.

comunicat de presa:

Gama de vase de gatit iCook de la Amway isi propune sa transforme gatitul intr-o experienta deosebita, relaxanta, in care rezultatele sunt intotdeauna niste preparate reusite si sanatoase. Cu noul set special de vase iCook, chiar si bucatariile de dimensiuni reduse se pot transforma in adevarate studiouri de gatit.

Setul de vase din inox iCook, special creat pentru bucatarii de dimensiuni reduse contine doua vase iCook din colectia premium, alaturi de alte doua accesorii corespunzatoare: un vas inalt cu capac cu volumul de 4 litri, un vas cu capac cu volumul de 1 litru, un accesoriu pentru gatit cu aburi iCook Steamer si un accesoriu iCook Double Boiler. Fiecare vas din gama iCook este conceput pentru a pastra valoarea nutritionala si a reduce necesitatea utilizarii grasimilor sau a uleiurilor.

Vasele iCook sunt compacte, iar atunci cand nu sunt folosite se pot depozita suprapuse, astfel incat spatiul din bucatarie sa fie cat mai functional. Avand suprafata din otel inoxidabil atat in interior, cat si in exterior, acestea asigura o foarte buna retinere si distributie a caldurii, ce pastreaza cu 1/3 mai mult din vitaminele si mineralele esentiale decat metodele traditionale de gatit. Vasele sunt usor de curatat, rezistente, asigura un confort sporit in utilizare, iar designul modern si finisajele elegante ajuta orice amator sa gateasca precum un adevarat bucatar profesionist.

Pastreaza aroma si gustul natural al alimentelor

Citește și:

Cu ajutorul vaselor de gatit iCook pentru bucatarii de dimensiuni reduse se pot prepara, pe foc sau la aburi, feluri de mancare delicioase, precum supe, paste, tocane, folosind ingrediente hranitoare cum ar fi carnea de pui sau legumele intregi. De asemenea, setul iCook este ideal pentru prepararea prajiturilor, a cremelor sau a sosurilor. Indiferent de preparatul pregatit, mesele vor fi mai sanatoase si mai hranitoare, toate vasele iCook folosind metoda de gatit VITALOK™, ce permite capacului sa se imbine perfect cu vasul si astfel sa creeze un sigiliu de apa intre capac si vas. Alimentele se vor gati, astfel, in suc propriu, pastrandu-si aromele, nutrientii, culoarea si textura.

Pentru mai multe informatii despre gama inovatoare de produse Amway de ingrijire a locuintei, vizitati: www.amway.ro/locuintsa.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Aprilie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.