Setari Cookie-uri

Viitoarea generatie de curatare sonica: Smart Profile de la Clarisonic

Mai destept, mai usor de folosit, mai puternic

comunicat de presa

Curatarea sonica intalneste tehnologia smart pentru o transformare totala a pielii

Clarisonic, pionierul in curatarea sonica dezvaluie cea mai importanta inovatie a sa de pana acum: cel mai avansat si intuitiv aparat de curatare care a atins vreodata pielea. Noul Smart Profile de la Clarisonic incorporeaza tehnologia Smart Microchip si in aparat si in capatul de perie – ajustand in mod automat timpul si intensitatea pentru o curatare personalizata a fetei si a corpului. Aceasta tehnologie permite aparatului sa urmareasca gradul de uzura al periei si sa atentioneze utilizatorul cand este timpul sa inlocuiasca peria. Numai Clarisonic foloseste o miscare oscilatorie patentata care misca perii in ambele sensuri intre 200-300 de ori pe secunda.

“Clarisonic a inventat si patentat curatarea sonica acum mai bine de un deceniu si de atunci a realizat inovatii consistente”, spune Dr. Robb Akridge, co-fondatorul si co-inventatorul Clarisonic. “Smart Profile este cea mai mare realizarea a noastra de pana acum, combinand tehnologia Smart cu o puternica functie turbo intr-un aparat usor de folosit care curata pielea de pana la 11 ori* mai bine decat curatarea manuala.

Citește și:

Beneficiile acestei noi generatii de aparate sunt descrise simplu si la obiect: mai destept, mai usor de folosit & mai puternic.

Mai destept.
• Toate capetele de perii Clarisonic Smart au incorporate un microchip smart programat sa transmita informatii catre aparat despre cum sa functioneze in functie de zona in care este folosit, ajustand in mod automat viteza, frecventa si timpul de curatare.
• Tehnologia Smart este capabila sa contorizeze minutele de utilizare pentru a alerta utilizatorul atunci cand peria a atins timpul maxim de utilizare si trebuie inlocuita. Se recomanda ca periile Clarisonic sa se schimbe la 3 luni, la o utilizare de doua ori pe zi.

Mai usor de folosit.
• Smart Profile are un design nou care indica vizual viteza, modul de operare, uzura bateriei si cand este timpul ca peria sa fie inlocuita.
• Acum utilizatorii pot avea grija de fata si corp cu ajutorul unui singur aparat usor de folosit, Smart Profile.

Citește și:

Mai puternic.
• Functia Turbo permite utilizatorului sa mareasca puterea aparatului pentru a obtine o curatare mai aprofundata.
• Intr-un studiu clinic, s-a demonstrat ca Smart Profile inlatura de 11 ori mai bine machiajul decat curatarea manuala.
• Intr-un studiu clinic s-a demonstrat ca Smart Profile indeparteaza de 30 de ori mai multe particule de oluare decat curatarea manuala.
• Durata de viata mai indelungata a bateriei pentru mai multe utilizari intre incarcari.

*test instrumental

Kitul Smart Profile include:
Aparatul Smart Profile: Modul Smart cu intensitate pre-programata pentru fiecare zona de pe fata si corp, mod manual cu 4 viteze plus turbo, indicatori LED pentru incarcarea bateriei si inlocuirea periei.

Capat de perie pentru fata Smart Dynamic: Ofera o curatare pre-programata, adaptata pentru fiecare zona a fetei: curatare mai intensa in zona T si curatare mai delicata in zonele mai sensibile ale fetei.

Citește și:

Capat de perie pentru corp Smart Turbo Massage: Ofera curatare si exfoliere pielii corpului, combinata cu un masaj sonic.

Incarcator USB pLink®
Gel de curatare proaspat 30 ml
Produs pentru exfoliere 60 ml

Clarisonic Smart Profile este disponibil incepand cu luna aprilie exclusiv in magazinele Sephora.

Vizionare placuta


Kudika
4 Mai 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.