Setari Cookie-uri

Vedetele s-au intalnit cu Diane Marie, Madam Mitza si Beauty One la Color Your Life Brunch

Color Your Life Brunch, gazduit de aceasta data la Color One Coffee, a reunit branduri romanesti celebre ce activeaza in industria de fashion si beauty, vedete si reprezentanti media.

comunicat de presa

Color Your Life Brunch

Color Your Life Brunch, eveniment marca Sunday PR, gazduit de aceasta data la Color One Coffee, a reunit branduri romanesti celebre ce activeaza in industria de fashion si beauty, vedete si reprezentanti media.

Diana Bart, Gianina Corondan, Roxana Ciuhulescu, Giulia Anghelescu, Roxana Ionescu, Simona Taranu si Radu Buzaianu, impreuna cu jurnalisti si bloggeri de fashion, beauty si lifestyle, au avut parte de un brunch colorat si special in cadrul caruia au sarbatorit the beauty of life alaturi de Diane Marie Studio, Madam Mitza si Beauty One.

Pantofii COOLorati de la Diane Marie, sosetele urbane, potrivite pentru pedalat, de la Madam Mitza si produsele profesionale de make-up de la Paese aduse in Romania de Beauty One, pe care cei prezenti la brunch le-au putut admira si incerca, sunt doar cateva dintre lucrurile care ne coloreaza viata si ne aduc zambetul pe buze in fiecare zi.

#DianeMarie este un brand romanesc ce produce si comercializeaza incaltaminte pentru femei. Pantofii COOLorati de la Diane Marie sunt veseli, au combinatii indraznete de culori si texturi si sunt foarte confortabili. Ii gasesti in Centrul Vechi, pe Str. Smardan 28 si in Pasajul Selari 4 si online pe www.pantofidianemarie.ro

Citește și:

#MadamMitza coloreaza Romania cu sosete urbane, colorate si vesele, pentru femei si barbati. Sosetele au modele inedite si insertii grafice cool, sunt funny, cozy si sunt potrivite pentru orice iesire in oras. Mai ales in timpul liber, la o plimbare prin parc sau cu bicicleta. Le gasesti pe www.madammitza.com

#BeautyOneRomania este de peste 10 ani alegerea nr 1 a centrelor de beauty si spa-urilor de succes, oferind produse profesionale si servicii de infrumusetare de cea mai buna calitate: Bruno Vassari, Label M, Chi, Kardashian, Paese, Pevonia, Eximia etc. Mai multe pe www.beautyone.ro

Si nu in ultimul rand, #ColorOneCoffee, un concept inedit de cafenea, food bar si coffee shop din zona Cotroceni a Bucurestiului.

Vizionare placuta


Kudika
24 Mai 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.