Setari Cookie-uri

Tendintele verii in materie de costume de baie: Design jucaus, modern si confortabil

Noua colectie de costume de baie Lisca, in magazinele Sofiaman.

comunicat de presa

Odata cu deschiderea sezonului estival, incepe cautarea pentru costumul de baie perfect. Fiecare femeie este insa diferita, de la forma corpului pana la preferintele ce tin de stil. In timp ce unele sunt atrase de eleganta si minimalism, altele sunt adeptele unui design deosebit, cu imprimeurii vii, iar altele prefera confortul si pun functionalitatea pe primul loc. Sofiaman, cel mai mare producator de imbracaminte de casa si de noapte din Romania, face un update tinutei de plaja si aduce in atentie noua colectie de costume de baie si accesorii Lisca.

costume de baie

Sezonul pentru costume de baie se anunta a fi unul colorat, indraznet, elegant si confortabil in acelasi timp, colectia Lisca 2016 oferind un design perfect pentru fiecare stil si forma a corpului.

Colectia Lisca pentru noul sezon de vara raspunde cerintelor fiecarei femei si se defineste printr-un design modern, cu decupaje confortabile, si, totodata, forme si modele creative care te invita sa dai frau liber imaginatiei si sa creezi variate combinatii. Sutienele din noua colectie sunt menite sa asigure tot suportul necesar, acum prezentand si cupe din spuma, conferind totodata senzatia de confort. In ceea ce priveste materialele din care sunt realizate, piesele Lisca sunt dintr-un material care permite uscarea rapida si bumbac, ambele asigurand o atingere delicata a pielii. In timp ce unele materiale din care sunt confectionate costumele de baie sunt special adaptat utilizarii in piscina, avand o rezistenta ridicata la clor.

Paleta larga de optiuni in ceea ce priveste designul permite alegerea costumul de baie ideal, care sa puna in valoare calitatile si sa ascunda micile imperfectiuni. In ceea ce priveste gama cromatica, se evidentiaza roz si verde, disponibile in numeroase nuante si imprimeuri, nuantele de albastru care te duc cu gandul la culorile marii si ale cerului de vara, combinatiile de portocaliu si maro, printurile de inspiratie nautica si temele exotice cu palmieri sau desert.

Citește și:

colectia Lisca

Colectia Lisca este una bogata si include, pe langa costume de baie, si accesorii, precum tunici, caftane si pareo. Este completata de o serie mix & match, permitand alegerea dupa bunul plac a sutienului si slipului, in culorile dorite. Fiind o colectie eleganta, dar functionala, piesele asigura confortul necesar si pun in valoare siluetele plus size si modeleaza linia corpului.

Lisca Selection, senzualitate si feminitate

Gama Selection va colora aceasta vara in nuante energice de verde si portocaliu, dar si in nuante glamour de alb si negru. Taieturile trendy si indraznete pun in valoare feminitatea, iar nota seducatoare este completata de decolteurile indraznete, elementele drapate si imprimeul zebra. Fiecare femeie va putea opta, dupa propriul stil, pentru un design confortabil si isi poate completa look-ul pentru plaja cu rochii si tunici de vara transparente, senzuale sau elegante.

Lisca Cheek, party on the beach

Gama Cheek se evidentiaza prin stilul jucaus, relaxat si culorile vii, adresandu-se atat celor care prefera sa se bucure de clipe de relaxare pe plaja, dar si celor care se aventureaza in valurile marii. Piesele din aceasta gama prezinta modele cu buline cu efect stralucitor, taieturi care amintesc de modelul romantic crosetat si imprimeuri etno si geometrice, toate aceste aducand o nota jucausa stilului.

Imprimeul colorat si piesele de culoare neagra sunt aduse laolalta de nuantele de verde menta si roz viu.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Mai 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.