Setari Cookie-uri

Lipton Ice Tea da verde la muzica si te trimite la cel mai asteptat festival de muzica din lume -Tomorrowland

Vara aceasta, Lipton Ice Tea ofera fanilor posibilitatea de a trai impreuna experienta unica a unuia dintre cele mai apreciate si urmarite festivaluri de muzica din lume.

comunicat de presa

Vara aceasta, Lipton Ice Tea ofera fanilor posibilitatea de a trai impreuna experienta unica a unuia dintre cele mai apreciate si urmarite festivaluri de muzica din lume – Tomorrowland. Lipton invita consumatorii sa dea verde la muzica si sa se alature brandului in aceasta calatorie, in lumea de poveste a festivalului din Boom, Belgia. 10 fani vor petrece alaturi de cei mai tari DJ din industrie la editia a 12-a a festivalului, ce va avea loc intre 22 si 24 iulie 2016.

Ambasadorii parteneriatului Lipton Ice Tea si Tomorrowland sunt Mihai Taranu (Zmenta), Bogdan Moldovan (Dj Optick), Alin Pandaru (Pandutzu) si Ovidiu Baciu (Naguale). Ei vor da ritmul verii alaturi de Lipton, pregatind fanii pentru experienta celui mai asteptat festival. Partenerii Lipton vor oferi fanilor oportunitatea de a se bucura alaturi de ei de aventura Tomorrowland, daca vor raspunde provocarilor lansate de Lipton Ice Tea si vor dovedi ca isi doresc cu adevarat sa fie parte a acestei experiente.

“Asocierea dintre Lipton Ice Tea si Tomorrowland nu este una intamplatoare. Festivalul Tomorrowland impartaseste acelasi spirit ca Lipton Ice Tea, oferind fanilor experiente de neuitat. De aceea, in 2016, spunem impreuna povestea unica a celei mai mari reuniuni, o calatorie senzoriala intr-o lume de basm, in care Lipton devine initiatorul acestei experiente pentru fanii din Romania. Ne bucuram ca vom avea alaturi de noi 10 norocosi care se vor implica in activitatile organizate de Lipton si partenerii nostri si ne vor arata cat de mult isi doresc sa fie parte din gasca Tomorrowland”, spune Dana Iordache, Regional Marketing Manager Lipton.

Citește și:



Tomorrowland este unul dintre cele mai apreciate festivaluri internationale de muzica, avand o istorie de peste 10 ani. Prima editie a festivalului, ce a avut loc in 2005, a reunit peste 10.000 de spectatori, o singura scena si un line-up memorabil, ce includea nume celebre ca: Sven Väth, Sasha, Armin van Buuren, Erol Alkan si Justice. In ultimii cinci ani, Tomorrowland a fost desemnat “Cel mai bun eveniment muzical” in cadrul International Dance Music Awards. Povestea Tomorrowland a ajuns acum la cea de-a 12-a editie, aducand impreuna fani din peste 200 de tari. Editia din 2016 reuneste peste 180.000 de oameni, avand peste 400 de artisti prezenti pe cele 20 de scene, in cele trei zile de festival. Desi Tomorrowland a crescut in toti acesti ani, focusul este acelasi – de a aduce impreuna participanti din intreaga lume, care sa se bucure de o experienta unica.

Da verde la muzica si alatura-te povestii Tomorrowland, alaturi de Lipton Ice Tea. Gaseste surprizele pregatite pentru aceasta vara pe pagina de Facebook Lipton Ice Tea si pe paginile ambasadorilor Lipton: Zmenta, Dj Optick, Pandutzu si Naguale.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Iunie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.