Setari Cookie-uri

RawBite lanseaza in Romania o noua aroma: RawBite Peanut

Batonul Peanut este cel mai nou membru al portofoliului de arome RawBite Romania

comunicat de presa

RawBite

Batonul Peanut este cel mai nou membru al portofoliului de arome RawBite Romania, gustari organice din fructe si nuci, fara gluten si fara lactoza, doar cu zaharul natural din fructe.

Cu o aroma delicioasa, dulce-sarata, RawBite Peanut este realizat exclusiv din trei ingrediente provenite din agricultura ecologica, ce se imbina armonios: curmale, arahide si sare de mare. Batonul pastreaza caracteristicile RawBite oferind echilibrul nutritional necesar in fiecare zi, fiind alegerea ideala pentru o gustare intre mese, pentru un boost de energie in timpul unui maraton sau chiar in locul unei mese, in zilele aglomerate.

“RawBite Peanut completeaza selectia de arome a brandului si provoaca printr-un gust inedit, dulce-sarat. RawBite Arahide e un snack rapid si delicios cu textura nutty, realizat din ingrediente sanatoase, atent selectionate si din dragoste pentru simplitate!” declara Indira Abdulvoap, antreprenoarea din spatele brandului RawBite Romania.

Citește și:

Despre RawBite
RawBite este un baton din fructe organice si nuci, creat din respect pentru ingredientele naturale. Este singurul baton alimentar din ratia individuala a Fortelor Armate Daneze si rezista in conditii extreme fara sa isi modifice forma.

RawBite a fost fondata in Danemarca, iar intregul concept este condus de simplitate, bucurie si entuziasm pentru produs. Ideea din spatele RawBite a fost de a crea un produs simplu, organic si sanatos. Astfel a rezultat batonul RawBite din fructe organice si nuci. De la inceput, interesul pentru produs a crescut constant atat in Danemarca, precum si in celelalte 24 de tari in care Rawbite este acum disponibil.

Vizionare placuta


Kudika
21 Iunie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.