Setari Cookie-uri

Baschet si distractie asigurata de Baneasa Streetball

Cea mai cool vara continua in Baneasa Shopping City

comunicat de presa

baschet

Cea mai cool vara continua in Baneasa Shopping City, in acest weekend Baneasa Summer Fest spune “Start competitie!”

Vino in perioada 1-3 iulie la Baneasa Streetball- turneul de baschet 3x3 marca Sport Arena Streetball, etapa in cadrul 3x3 Tour Romania. Acolo unde este baschet este si distractia garantata. In afara meciurilor, entertainmentul va fi asigurat de catre una dintre cele mai bune trupe de freestyle din lume, Da Move Crew din Italia, precum si de catre majoretele de la Dracula’s Girls.

Stiai ca anul 2016 este unul foarte important pentru baschetul 3x3? In urma acestui sezon se va lua decizia privind includerea acestui sport in programul Jocurilor Olimpice, incepand cu editia Tokyo 2020. Te-am convins sa participi?

Inscrierile sunt deschise tuturor iubitorilor de baschet, sunt gratuite si se fac pe siteul oficial al evenimentului www.3la3.ro incepand cu data de 27.06.2016, ora 15:00, in limita a 150 echipe. Echipa castigatoare a categoriei open masculin va fi premiata cu 1000 euro si se va califica la finala din august a 3x3 Tour Romania de unde va avea sansa sa-si asigure biletele pentru FIBA 3x3 World Tour.

Echipele clasate pe primele trei locuri ale fiecarei categorii, precum si castigatorii concursurilor pentru public vor fi premiati de catre sponsorii competitiei: Baneasa Shopping City, SuperBet, Gatorade, Nike, Ursus Coller, G-Shock si VitaMax.

Sa inceapa competitia!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Iunie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.