Setari Cookie-uri

Uite ce cadou i-a facut iubitului la aniversarea relatiei

Alessia si-a facut buze senzuale

comunicat de presa

alessia

Este una dintre vedetele care nu a ascuns interventiile estetice si nu a dat vina pe natura atunci cand si-a marit sanii. Interpreta celebrului hit ”Boro na sou po”, Alessia a recurs zilele trecute la o alta interventie, de data aceasta la nivelul buzelor. Nemultumita de faptul ca le avea prea subtiri, blondina s-a dat pe mana medicului estetician Ion Zegrea, acelasi care s-a ocupat sa-i faca un bust mai mare in urma cu cinci luni.

Procedura cu acid hialuronic este una dintre cele mai vechi proceduri ale medicinei estetice si consta din injectarea subcutanata a acestei solutii. In urma acestei mici intervntii, buzele dobandesc volumul care lipseste, conturul devine mai pronuntat.

”Sunt foarte multumita de rezultat si de domnul doctor Ion Zegrea. Este un medic foarte bun si conteaza enorm sa ai incredere in cel care se ocupa sa te simti bine din punct de vedere estetic. Peste putin timp, eu si iubitul emu sarbatorim noua luni de relasie si, da, acesta poate fi un cadou si pentru el”, a spus Alessia.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Iulie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.