Setari Cookie-uri

Mitichi: 'De la an la an, Feeric Fashion Week are succes tot mai mare'

Cunoscut sub numele Mitichi, Dumitru Preda este fondatorul unuia dintre cele mai importante festivaluri din Europa de Est

comunicat de presa

Mitichi

Cunoscut sub numele Mitichi, Dumitru Preda este fondatorul unuia dintre cele mai importante festivaluri din Europa de Est, Feeric Fashion Week, ajuns in acest an la a 9-a editie.

In 2016, acest eveniment de o amploare formidabila a insemnat peste 50 de designeri veniti din toate colturile lumii si invitati de marca din lumea internationala a modei. Alaturi de vedete din Romania precum Dana Savuica, Ana Morodan, Dana Rogoz si Cosmina Pasarin au participat de-a lungul acestei saptamani Andrea Garmendia, star TV argentinian, Anama Fereira, directorul celei mai importante agentii de modele din Argentina, renumitul fotograf italian Nicola Casini, Sherry Fan, din partea agentiei Sherry Models din Guangzhou, China sau reprezentanti ai agentiei Wave Management din Milano precum si numerosi ziaristi de la Vogue Italia, Schon Magazine, Le Fashion Post sau La Moda Channel din Barcelona.

Cea mai importanta saptamana a modei din Europa de Est a transformat Transilvania pentru 8 zile intr-unul dintre punctele de reper in lumea internationala a modei. Doua zile in cetatea Alba Carolina si sase zile in Sibiu si imprejurimile orasului au adus o reputatie excelenta acestei saptamani a modei, reflectata cu entuziasm in presa internationala de specialitate.

"De la an la an, Feeric Fashion Week cunoaste o popularitate si un succes tot mai mare, adunand designeri, personalitati publice sau bloggeri de renume. Timp de o saptamana, au avut loc show-uri spectaculoase si concepte inedite de prezentari de moda. Ne-am bucurat de prezenta unor designeri extrem de talentati in Gala Feeric din Piata Mica precum Mihaela Teleaga, Vali Cioban, Cylia Dora, Roxana Parvu, Serrousi, Gloria Dimitrova, Vladislava Valkova, etc.

Feeric Fashion Week este un eveniment cofinantat de Primaria Municipiului Sibiu si Consiliul Local Sibiu si sustinut de Primaria Alba Iulia.

Citește și:

Editia din acest an a Feeric Fashion Week a fost organizata in parteneriat cu Jidvei si sustinuta de Banca Transilvania.

Parteneri de editie: Mysterium, Auto Schunn, Evian, Strongbow, Parteneri de traditie: Boromir, Wella, Redal Expo, Kessler, Buonavista, Scoala de soferi Prima, Mainetti., Partener media international: FNL Network
Partener media national: Kiss FM, Parteneri media: Trend Prive Magazine, The Backstage Collections, Alist Magazine, Whisper, Look TV, Diva Hair, Zile si Nopti, Casino", a declarat Mitichi, pentru publicatia online www.iClara.ro.

Tanarul om de afaceri s-a simtit excelent la bordul autoturismelor Mercedes-Benz puse la dispozitie de compania romano-germana Auto Schunn, partener de editie a Feeric Fashion Show 2016. "Ne-am aflat la prima colaborare cu Auto Schunn, care a fost excelenta din toate punctele de vedere si sper ca aceasta companie sa devina un partener de traditie", a mai spus Mitichi.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Iulie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.