Setari Cookie-uri

Hidratarea tenului in sezonul rece

Sanatatea, fermitatea si luminozitatea tenului se afla in stransa legatura cu hidratarea pielii

comunicat de presa

hidratarea tenului

Sanatatea, fermitatea si luminozitatea tenului se afla in stransa legatura cu hidratarea pielii, deoarece apa ajuta la transportul substantelor nutritive catre celule si la eliminarea toxinelor si a impuritatilor de la nivelul pielii.

Pentru un ten sanatos, plin de vitalitate este necesara atat o hidratare interioara, printr-un consum constant de lichide, cat si o hidratare care vine de la exterior spre interior. Aici intervin tratamentele pe baza de acid hialuronic, vitamine, minerale si antioxidanti care hidrateaza pielea in profunzime si o hranesc cu susbtante nutritive necesare mentinerii sanatatii si frumusetii tenului. Acidul hialuronic este prezent in mod natural in organism si aproximativ 50% din intreaga lui cantitate prezenta in corp se gaseste la nivelul pielii. Dupa varsta de 30 de ani, cantitatea de acid hialuronic sintetizata de organism scade, de aceea pielea isi pierde din elasticitate si, ulterior, apar linii fine si riduri in jurul ochilor si buzelor.

Citește și:

Pentru a combate semnele imbatranirii premature, se pot efectua tratamente faciale, non-invazive, prin intermediul carora se suplimenteaza cantitatea de acid hialuronic de la nivelul pielii, dar si de alte substante nutritive esentiale sanatatii si frumusetii.

Un tratament non-invaziv care asigura hidratarea optima a pielii este Intraceuticals Rejuvenate. Cu ajutorul oxigenului hiperbaric, substantele active continute in serul de Intraceuticals (acid hialuronic, vitaminele A, C si E, aloe vera, ceai verde) ajung in straturile pielii si echilibreaza nivelul hidratarii necesar pielii pentru mentinerea elasticitatii si a stralucirii. Pe langa hidratarea in profunzime a pielii, tratamentul trateaza ridurile si liniiile fine, actioneaza asupra tenului tern, fara tonus si combate cearcanele sau pungile de sub ochi.

Citește și:

Un alt tratament care asigura o hidratare a pielii se numeste HydraFacial. Acidul hialuronic si antioxidantii ce se gasesc in compozitia procedurii de hidrodermoabraziune sunt introdusi in straturile pielii prin intermediul sistemului Vortex-Fusion. Astfel, se realizeaza o hidratare superficiala a pielii, datorita acidului hialuronic, in timp ce antioxidantii au rolul de a imbunatati aspectului pielii, de a reduce liniile fine si ridurile si de a trata excesul de sebum ori hiperpigmentatiile.

Vizionare placuta


Kudika
13 Septembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.