Setari Cookie-uri

Organizeaza team buildinguri anti-stres, la Valea cu Pesti

Cand iti doresti o echipa fidela, competitiva si unita trebuie sa tii cont ca nu o poti obtine doar angajand cei mai buni oameni! "E nevoie sa ii ajuti sa lucreze perfect in echipa si sa comunice permanent, iar asta vei obtine doar dandu-le ocazia sa se cunoasca si sa participe la alte tipuri de activitati, cum sunt cele de team building", a declarat managerul Hotelului Valea cu Pesti si al Pensiunii Casa Domneasca din Curtea de Arges, Dumitru Grecu.

Advertorial

Amplasat pe malul Lacului Vidraru, la doar 7 kilometri de celebrul baraj, Hotelul Valea cu Pesti ofera, de la altitudinea de 875 de metri la care se afla, o panorama incredibila asupra intinderii de apa si a Muntilor Fagaras. Toate acestea au facut ca, in ultimii ani, locatia de 4* sa devina o atractie atat pentru romanii sau strainii care isi doresc sa fuga de aglomeratia orasului, cat si pentru companiile aflate in cautarea unor locatii perfecte pentru team building-uri. ”Complexul Turistic Valea cu Pesti e preferat de companii pentru ca este deschis tot timpul anului si ofera, pe langa serviciile de baza – cazare, masa etc – numeroase posibilitati de agrement si de petrecere a timpului liber, atat in incinta complexului (la pisicina interioara, la sauna, jacuzzi, bowling, billiard sau tenis de masa), cat si in afara acestuia prin organizarea de drumetii montane, de plimbari pe Lacul Vidraru sau de activitati pe terenul de sport multifunctional aflat in incinta locatiei (tenis, minifotbal, baschet, handbal, volei, etc). Cei care stiu ca o echipa unita trebuie construita, nu la birou, ci intr-o locatie anti-stres aleg Valea cu Pesti”, explica managerul Dumitru Grecu.

Potrivit acestuia, in afara activitatilor din complex si de pe lac, reprezentantii companiilor au posibilitatea sa organizeze partide de paintball, de tir cu arcul, plimbari cu atv-uri ori excursii la obiectivele turistice din zona Transfagarasan sau din municipiul Curtea de Arges. ”Din ce in ce mai mult, marile companii descopera beneficiile participarii personalului si conducerii firmei la astfel de jocuri, in locul traditionalelor picnicuri sau petreceri de firma. In aceste team building-uri invata ce inseamna spirit de echipa, castiga incredere in ei insisi, dezvolta abilitati de lideri si se distreaza, eliberandu-se in acelasi timp de stres”, subliniaza reprezentantul Hotelului Valea cu Pesti 4* si al Pensiunii Casa Domneasca 4*.

10 beneficii ale team buildingului

1. Se aplica oricarui tip de echipa, fie ca este vorba despre angajati, manageri sau voluntari;
2. Scade fluctuatia de personal;
3. Imbunatateste energia colectiva a companiei si optimizeaza organizarea interna a acesteia prin comunicare, decizii si roluri;
4. Creste sentimentul de apartenenta a individului la un grup;
5. Stimuleaza pozitiv echipa, reduce stresul si amelioreaza climatul intern;
6. Responsabilizeaza angajatii, creste motivarea, cooperarea si schimbul de abilitati si de informatii;
7. Permite o mai mare implicare din partea membrilor echipei si recunoaste competentele si ideile tuturor;
9. Creste productivitatea si calitatea serviciilor oferite;
10. Consolideaza echipele.


Kudika
23 Septembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.