Setari Cookie-uri

Reteaua Nr. 1 in Lume in Terapii cu IPL isi asteapta clientii in Bucuresti Mega Mall

Brandul Nomasvello (No+Vello), Liderul Mondial in Epilare Definitiva si Rejuvenare cu IPL ajunge la 28 centre deschise in Romania.

comunicat de presa

nomasvello

Brandul Nomasvello (No+Vello), Liderul Mondial in Epilare Definitiva si Rejuvenare cu IPL ajunge la 28 centre deschise in Romania, in doar 6 ani de existenta.

Votata in Martie 2016 de catre Franchise Direct drept una dintre cele mai profitabile afaceri in sistem de franciza din Europa, reteaua No+Vello continua sa se extinda la nivel national, intentionand sa aiba 30 saloane active pana la finele anului.

Cel mai nou centru Nomasvello a fost inaugurat vineri,16 septembrie, in Bucuresti Mega Mall,oferind clientilor servicii premium in domeniul frumusetii.

Centrul Nomasvello Mega Mall,situat la nivel -1,ofera clientilor tratamente de epilare definitiva si rejuvenare faciala cu IPL,precum si terapii faciale cu tehnologia Pro skin,care actioneaza in profunzime si indeparteaza impuritatile de pe piele fara a ataca tesutul.

Citește și:

Evenimentul a avut loc intr-o atmosfera relaxanta,bucurandu-se de prezenta reprezentantilor media si a persoanelor publice Alessia,Ianna Novac,Cori Gramescu ,Sylvia si Alina Dinca.

Georgiana Tranca,sales&marketing manager la Nomasvello Romania a oferit invitatiilor informatii utile despre tratamentele faciale de rejuvenare cu Ipl si de curatare cu tehnologia Pro skin,dar si de epilare definitiva cu ipl,tehnologia sun&safe,cea mai noua tehnologie de a epila cu aceeasi eficienta si zonele corpului care au fost expuse la soare.

Multumita acestui sistem inovativ,toate centrele Nomasvello ofera tratamente de epilare si pe pielea expusa la soare sau altor raze UV.

Toate tratamentele Nomasvello sunt non-invazive si au preturi avantajoase-doar 30 euro pe zona tratata.

Daca vreti sa fiti rasfatati si sa aveti rezultatele dorite,chiar de la prima sedinta ,va asteptam in centrul Nomasvello Mega Mall,nivel -1.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Septembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.