Setari Cookie-uri

SILHOUETTE lanseaza Programul Moments by Silhouette, tratamentele ideale pentru mama si fiica

Andreea Marin dezvaluie ritualul de infrumusetare invatat de la mama si bunica sa.

comunicat de presa

andreea marin

Andreea Marin a avut aseara o aparitie de neuitat in cadrul evenimentului Moments by Silhouette. Vedeta a fost gazda evenimentului dedicat frumusetii la care au participat clientele cunoscutelor Centre de slabit si infrumusetare Silhouette, Mass Media si bloggeri de beauty din Romania.

Tematica serii a fost relatia speciala dintre mame si fiice si sfaturile de infrumusetare transmise din generatie in generatie.


Cu aceasta ocazie, Silhouette a lansat pachete speciale de tratamente dedicate mamelor si fiicelor, specifice varstei si nevoilor tenului lor.

Andreea Marin a subliniat importanta ingrijirii corecte a pielii, apeland la specialistii care analizeaza tipologia tenului fiecaruia si recomanda exact tratamentul sau produsul potrivit.

„Mi-as dori tare mult ca in definitia frumusetii sa se afle omul care stie sa imbatraneasca frumos si demn, vertical, cu eleganta in atitudinea fata de intamplarile vietii si cu o forta de a trece peste orice moment dificil. O crema si un tratament de calitate vin sa completeze aducand stralucirea si increderea de care ai nevoie pentru a te simti bine in pielea ta. Sa faci pasul spre ceea ce este bine in interiorul tau, sa te redescoperi ca esti omul care merita respectat, pe care iti face placere sa il privesti in oglinda, care sa zambeasca chiar si atunci cand cei din jur se mira ca acesta poate zambi.

Bunicile mele au inaintat in varsta frumos, elegant si demn, traind o viata cu moderatie, fara excese si avand doua obiceiuri sanatoase, respectate cu sfintenie, pentru ingrijirea lor: isi tineau tenul curat, nu adormeau fara a folosi un lapte pentru fata pentru curatarea porilor. De asemenea, foloseau o crema simpla pentru hidratare. La fel si mama. Orice descoperire in domeniu in plus e un bun castigat. Dar, fara acesti doi pasi de baza - un demachiant bun si o crema de hidratare de calitate, mai ales in mediul viciat in care traim azi - nu poti spune ca ii dau tenului tau o sansa reala sa inainteze frumos in timp. Asta e lectia mostenita de mine de la femeile dragi din viata mea.

Acum, in special ca se apropie sarbatorile de iarna, ar fi o idee minunata ca fiicele sa le ofere mamelor lor momente de rasfat, sa le arate cat de departe a ajuns tehnologia in industria de frumusete si sa le ajute sa aiba un ten mai intinerit. La Silhouette exista exact aceste tratamente ce pot fi realizate, in paralel, de mame si fiice, specifice varstei lor.

Un astfel de rasfat periodic vine sa iti ofere increderea de care ai nevoie si respectul de sine pentru a te simti bine in pielea ta. Eu sunt, de fel, o fire baietoasa, un om care munceste mult si care isi face timp putin pentru propria persoana. Anul acesta am avut o schimbare majora datorita Dianei Baicu, Director General Top Line, care m-a convins, cu eleganta pe care o are, cu argumentele subtile si pur feminine, de faptul ca merit sa am grija mai multa de mine decat o faceam pana atunci.

Eu, spre exemplu, aveam probleme serioase cu tenul care se pata de la soare. 2016 a fost primul an in care am evitat aceasta problema, dupa ce am avut parte de un tratament extraordinar de la Guinot, care a facut minuni. Mi-a ingrijit atat de bine tenul incat am reusit sa trec peste anotimpul verii fara sa ma mai aleg cu pete pe ten.

Doamnelor, cand simtiti ca nu va acordati destula atentie nu lasati din timpul dumneavoastra altora. Nu inseamna egoism, nu inseamna ca ii iubim mai putin cei din jur daca ne daruim si noua timp”, a declarat Andreea Marin in discursul oferit invitatelor Silhouette.

In cadrul evenimentului au fost lansate pachete speciale de tratamente pentru mame si fiice disponibile la Silhouette.

Perfect Moments - 4 tratamente/persoana - 790 lei

1. LPG Endermolift - Tratament FACIAL anti-aging natural
2. Futura Ultratone - Tratament de tonifiere si fermitate pentru fata
3. Guinot Hydraclean - Tratament de curatare in profunzime si luminozitate
4. Academie Modelant - Revitalizare intensa si oxigenare profunda a tenului
Se ofera acelasi tratament, dar adaptat varstei clientei.

Precious Moments – 1 tratament/persoana – 350 lei

1. Fiica: Skinovage Babor - Tratament intensiv de hidratare si vitalitate
2. Mama: Academie pentru ten matur - O infuzie de hidratare si un masaj prelungit, cu efectele vizibile de revigorare pentru tenul matur

In cadrul evenimentului Moments by Silhouette au fost lansate si noi produse Guinot, Babor si Academie distribuite de Top Line.

LPG

Pentru corp:

Citește și:

Tratamentul remodeleaza in mod spectaculos intreaga silueta, avand la baza Lipomassage, singura tehnica din lume care slabeste sanatos, exact acolo unde este nevoie, in special zonele problematice: flancuri, solduri, abdomen sau zona interioara a genunchiului, adica acolo unde dietele si exercitiile fizice nu dau rezultate.

LPG Lipomassage trateaza celulita si cauzele care duc la formarea ei, iar rezultatul obtinut este unul rapid, vizibil si longeviv. Dincolo de remodelare, LPG Lipomassage - Corp poate fi solutia pentru o serie de probleme adiacente, precum relaxarea cutanata sau drenajul limfatic.

Pentru ten:

LPG ENDERMOLIFT trimite micro-impulsuri catre suprafata pielii pentru a stimula in profunzime celulele tineretii, restartand productia lor naturala. Astfel, prin masaj, se stimuleaza productia de acid hialuronic, colagen si elastina, fiind unica tehnologie capabila de acest lucru in acest moment.
Tratamentul are un efect spectaculos:

Citește și:
  • Reduce ridurile si liniile fine
  • Stimuleaza drenajul limfatic
  • Elimina pungile de sub ochi si cearcanele
  • Are efect de lifting si anti-aging
  • Reface conturul facial
  • Elimina barbia dubla
  • Reda luminozitatea fetei

ULTRATONE Dreamshaper

Este un sistem complet care include 57 de tratamente diferite de tip biostimulare, microcurenti, ultrasunete, care se combina in functie de obiectivele de frumusete ale pacientului.

Pacientul este introdus in baza de date cu tip morfologic (inaltime, greutate, predispozitia catre activitate fizica) si isi poate alege 5 obiective de frumusete diferite (ex: slabit, fermitate, lifting, reintinerire a pielii etc). Apoi aparatul alege automat combinatia ideala de tratamente pentru el. Se pot face tratamente pentru fata si corp sau combinate fata si corp.

Aparatul ofera si numarul de tratamente ideale pentru pacient si frecventa saptamanala.
ULTRATONE Dreamshaper comprima un numar impresionant de terapii (anti-ageing, cavitatie, antirid, detoxifiere, drenaj limfatic, lifting, fermitate, tonifiere, remodelare etc).

GUINOT CRÈME AGE SUMMUM - Crema anti-imbatranire cu efect revitalizant - 50 ml

Citește și:

Bradul fracez Guinot a lansat crema revolutionara Age Summum ce reface imunitatea celulara impotriva efectului de imbatranire si imbunatateste activitatea celulara pentru un aspect mai tanar al pielii. Aceasta crema complexa cu multiple beneficii ajuta la netezirea si reducerea ridurilor si a liniilor fine. Ofera pielii fermitate si elimina zonele cu pete de culoare mai inchise aparute din cauza degradarii pigmentului la nivelul tenului. Contine vitamina C care lupta impotriva radicalilor liberi ce pot afecta celulele tenului. Reface elasticitatea pielii in profunzime.

O crema fara asemanare in lume ce ofera imunitatea anti-imbatranire.

BABOR ADVENT CALENDAR

Intra in spiritul sarbatorilor cu un cadou zilnic din partea BABOR. Esenta frumusetii sta in cele 24 de fiole cu efect intensiv, ce au fost concepute ca pielea sa aiba parte de ingredienti concentrati in fiecare zi a lunii decembrie, de dinainte de sarbatori. Fiecare fiola contine ingredinti activi pretiosi pentru un ten mai odihnit si mai stralucitor! Astfel, pielea va radia de frumusete in momentul in care veti celebra Craciunul si Revelionul.
In acest an, nou introdusa in calendar, este fiola „somnul de frumusete” ACTIV NIGHT FLUID.
Pret recomandat: 464 lei

Seturile speciale de sarbatori HSR si REVERSIVE

Noua Colectie BABOR HSR LIFTING a stabilit standardul global in ingrijirea antirid. Extracte de soia, mazare si mei, in combinatie cu acid tanic, reduc ridurile, consolideaza tesutul si netezeste suprafata pielii. Extractele de lupin imbunatatesc elasticitatea pielii si redefinesc conturul facial.

Aminoacidul L-Carnosina reduce formarea ridurilor cauzate de glicare (zaharificare). Oligopeptide din seminte de hibiscus au proprietatea de a reduce liniile de expresie prin reducerea contractiilor musculare.
Hexapeptide 47 reduce liniile fine si ridurile cauzate de pielea uscata asigurand un aspect mai fin, prin pierderea transepidermica de apa.

Citește și:

Gama contine: HSR lifting cream/50ml, HSR lifting eye cream/15ml, HSR lifting cream mask/20ml

Pret recomandat: 683 lei

REVERSIVE reprezinta ingrijirea faciala cu efect de reintinerire, ce are la baza revolutionarul complex RE-YOUTH. Patru ingredienti activi de mare performanta actioneaza sinergic in formulele precise ale produselor REVERSIVE pentru a reda tenului tineretea si luminozitatea.

Nu putem intoarce timpul inapoi, dar putem inversa efectele trecerii lui pe tenul nostru. Inovatorul dual serum anti-aging REVERSIVE reda frumusetea tenului si il ajuta sa faca fata provocarilor zilnice.
Datorita actiunii unice de activare, cele doua serumuri din componenta produsului se amesteca si devin o micro-emulsie cu textura inovatoare. Aceasta emulsie extrafina penetreaza mult mai adanc si mult mai rapid decat orice alta formula Babor, permitand complexului RE-YOUTH sa actioneze cu maximum de eficienta. Tenul este vizibil intinerit cu un efect instant de netezire si catifelare.

Citește și:

Fiecare dual serum REVERSIVE este creat pentru a fi utilizat sapte zile. Pentru rezultate optime se recomanda folosirea dual serumului pe parcursul a patru saptamani, in armonie cu ciclul natural de regenerare al pielii.

Gama contine: 1x anti-aging cream original/50 ml, 1x anti-aging eye cream original/15ml, 1x anti-aging serum/15 ml – produs NOU. Pret recomandat: 1166 lei

ACADEMIE SCIENTIFIQUE DE BEAUTE PARIS

Formule Merveilleuse

Formula revolutionara, ce contracareaza procesul de imbatranire prin doua moduri de actiune: ofera celulelor nutrientii de care au nevoie pentru a perfoma la nivel optim si amplifica efectul ingredientilor activi din produsele de ingrijire Academie, actionand ca un intensificator de tratament.
Concentree Total Intensif

Remediul concentrat impotriva procesului de imbatranire a tenului, Concentree Total Intesif este un produs de ingrijire zilnica ce previne si corecteaza semnele vizibile de imbatranire. Formula sa avansata restructureaza, ofera fermitate si hidrateaza contribuind la refacerea structurii colagenului in piele. Tenul isi recapata stralucirea si aspectul intinerit.

Citește și:

In cadrul evenimentului Moments by Silhouette, invitatii au avut parte de o diagnoza personalizata in zona Specialistului Silhouette, in urma careia au primit o cura intensiva personalizata Babor de 7 zile.

Produsele GUINOT, BABOR si ACADEMIE sunt disponbile in magazinul Top Line (Bd. Regina Maria 14, Bucuresti), pe www.toplineshop.ro, la Centrele de Slabit si Infrumusetare SILHOUETTE si in saloanele partenere Top Line.

Vizionare placuta


Kudika
17 Noiembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.