Setari Cookie-uri

Ghid rapid si eficient de eliminare a kilogramelor in exces

Care sunt solutiile unei slabiri treptate si sanatoase? Iata cateva sfaturi utile!

comunicat de presa

eliminare grasimi

Multe femei au tesut adipos depus in exces in zona abdomenului, feselor, soldurilor sau coapselor. De multe ori, dietele drastice au un efect pe termen scurt sau, din contra, duc la efectul “yo-yo”, ceea ce inseamna ca depozitele de grasime se formeaza la loc si devin de ce in ce mai greu de eliminat. Care sunt solutiile unei slabiri treptate si sanatoase? Iata cateva sfaturi utile!

Pe langa o alimentatie echilibrata, bogata in cat mai multe fructe, legume si carne slaba, este important si efortul fizic pe care il depui in fiecare saptamana. Daca iti doresti sa scapi de grasimea abdominala depusa pe abdomen sau, din contra, pe solduri, insa iti este destul de greu sa obtii rezultatele dorite, o alta solutie eficienta ar fi tratamentele care te ajuta sa slabesti localizat.

Unul dintre acestea este procedura de criolipoliza CoolTech, o alternativa non-invaziva a liposuctiei prin care poti scapa de excesul de grasime din orice zona a corpului. Cu ajutorul acestui tratament poti slabi in jur de -5 cm in zona tratata, dupa aproximativ 6-8 saptamani de la efectuarea procedurii. Organismul elimina treptat celulele adipoase din corp prin intermediul sistemului limfatic. Studiile clinice efectuate de-a lungul timpului arata ca 50% dintre celulele adipoase inghetate sunt eliminate chiar de la prima sedinta, iar multi dintre pacientii care recurg la aceasta procedura incep sa vada rezultatele dupa primele 48 de ore.

Citește și:

Pentru tonifierea zonelor in care ai scapat de kilogramele nedorite, poti opta pentru un tratament bazat pe radiofrecventa bipolara, lumina infrarosie, vacuum si role mecanice, cunoscut sub numele de VelaShape III. Ce benficii poti obtine prin intermediul acestui tratament? Scapi de celulita si accelerezi disparitia grasimilor suplimentare, pentru obtinerea siluetei mult visate.

Vizionare placuta


Kudika
22 Noiembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.