Setari Cookie-uri

Marche de Noel - Targul cadourilor de designer

Pe 10 si 11 decembrie, NOEL te asteapta cu cel mai bun scenariu pentru week-endul tau!

comunicat de presa:

Sa fie NOËL!

Da, este tot el, Marché de Noël! Targul cadourilor de designer se intoarce punctual si loial - trasaturi de caracter absolut incantatoare in peisajul in continua schimbare din jurul nostru.

Cu ce vine anul acesta NOËL? Cu raspunsurile la toate intrebarile tale legate de Craciunul care se apropie vertiginos: cu o selectie de fashion excelenta si fresh, cu design de obiect inteligent, functional si amuzant, cu bijuterie de autor inspirata si inspirationala si cu produse bio pentru fiecare dintre simturile tale. NOËL stie, din nou, ca in fiecare an, sa fie inventiv, diferit, surprinzator. Cum ne dorim cu totii sa fim, nu?

NOËL vine devreme, ca sa ai timp de pregatiri pentru fiecare persoana si context din Sarbatorile de Craciun; vine variat, ca sa te poti reinventa pentru cei din jurul tau, si vine cu good mood, ca sa intri in vibe-ul potrivit pentru fiecare eveniment de Craciun. Nicio intrebare nu ramane fara raspuns.

Citește și:

Selectia pentru NOËL de anul acesta a fost o experienta intensa: am avut peste 200 de aplicatii, dar rezultatul e minunat - un echilibru perfect de design de obiect, creatie vestimentara, bijuterii de autor si produse bio, gata sa transmita toata energia creativa a designerilor’ spune Dan Piersinaru, fondatorul conceptului Marché de Noël.

Asadar, pe 10 si 11 decembrie, NOËL te asteapta cu cel mai bun scenariu pentru week-endul tau!

Casa Universitarilor, Strada Dionisie Lupu nr.46, sector 2, Bucuresti

Orar: sambata 10 decembrie, duminica 11 decembrie: 11.00 – 20.00

Bilet de intrare: 10 lei

Vizionare placuta


Kudika
28 Noiembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.