Setari Cookie-uri

Grace Couture Cakes lanseaza editia 2017 a colectiei Signature Cakes

Signature Cakes este o gama de torturi premium lansata de Grace Couture Cakes.

comunicat de presa

grace couture

Grace Couture Cakes (www.gracecc.ro) lanseaza editia 2017 a colectiei Signature Cakes.

Celor 10 torturi preferate din colectia Signature Cakes, prezentate acum in forme noi, cu decoruri ce lanseaza in Romania tendintele internationale din haute patisserie, li se adauga doua compozitii speciale.

Signature Cakes este o gama de torturi premium lansata de Grace Couture Cakes. Preferintele clientilor sunt cele care seteaza cele 10 torturi care raman in editia anului urmator, iar echipa de creatie a atelierului propune doua noi compozitii care intregesc colectia. In plus, decorul intregii colectii este reinnoit, tinand pasul cu ceea ce se intampla in cofetariile de top din tari cu traditie.

”Gustam intai cu privirea, si de aceea acordam o atentie speciala aspectului fiecarui model de tort in parte, care te cucereste. Pe langa gustul cu totul special, design-ul elegant, dar spectaculos este cel care diferentiaza produsele Grace Couture Cakes.” Alina Sudriu, fondator Grace Couture Cakes.

Citește și:

Signature Cakes 2017 aduce forme noi pentru fiecare dintre cele 12 torturi, precum si glazuri si decoruri inovative. In premiera, French Kiss si Orchidea Nera, torturile best seller din portofoliul Grace Couture Cakes, vin cu o glazura de ciocolata cu o textura pudrata.

grace couture

Mango Breeze este propunerea exotica a colectiei Signature Cakes 2017. Cu un blat alb de cocos, mousse de mango si fructul pasiunii, mousse de ciocolata alba si un strat crocant de migdale, te transpune instant in atmosfera de vacanta pe o plaja tropicala. Cea de-a doua surpriza, pentru iubitorii prajiturilor cu arome bogate, este tortul Gianduja Noissete, un adevarat rasfat cu blat cu alune de padure, mousse gianduja si un strat crocant cu alune si migdale.

Vizionare placuta


Kudika
5 Decembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.