Setari Cookie-uri

Noua colectie Moroccanoil Texture a fost lansata. Vedetele au asistat la un show de coafura oferit de Franck Perez

Noua colectie de produse profesionale de styling, Moroccanoil Texture, a fost lansata oficial

comunicat de presa

moroccanoil

Noua colectie de produse profesionale de styling, Moroccanoil Texture, a fost lansata oficial printr-un eveniment la care au participat vedete cunoscute din showbiz, beauty bloggeri, jurnalisti si specialisti din industria de frumusete din Romania.

Cei peste 300 de invitati au asistat la un show de coafura oferit de Franck Perez, Creative Design Team Educator Moroccanoil, care, alaturi de hairstylistul roman Geta Voinea, a demonstrat audientei cum se pot obtine trendurile momentului in materie de hairstyle, utilizand noile produse profesionale Moroccanoil cu ulei de argan pur. Pentru un look desavarsit, modelele din cadrul prezentarii au purtat rochii spectaculoase, creatii ale celebrului Catalin Botezatu.

Corina a fost invitatul special al serii, urcand pe scena in calitate de model. Hairstylistul international i-a creat vedetei o coafura texturata, lejera, demonstrand astfel calitatile produselor Moroccanoil.

Personalitati din showbiz au luat parte la eveniment, declarandu-se incantate de gama Moroccanoil, produse pe care le folosesc in viata de zi cu zi sau in saloanele de infrumusetare.

Anca Serea, Amalia Enache, Ellie White, Carmen Negoita, Carmen Bruma, Adina Halas, Mirela Vaida, Ela Craciun, Amadeus, Dana Savuica, Diana Bart, Crina Abrudan, Adina Buzatu, Cristina Cioran, Sonia Argint Ionescu, Cristi Pascu, Vica Blochina, Camelia Baltoi au participat la eveniment pentru a descoperi si testa noile produse de styling infuzate cu ulei de argan.

Gama Moroccanoil Texture include: Spuma pentru bucle ca dupa plaja, Clei pentru textura si Spray pentru textura uscata.

Spuma pentru bucle ca dupa plaja, reprezinta o imbunatatire adusa sprayului classic, ce contine sare de mare. Obtineti un look ravasit si extrem de trendy, fara a avea par deshidratat.

Cleiul pentru textura ofera un stil versatil si personalizat. Este usor de modelat si ajuta la obtinerea unei texturi bine delimitate, mai aspra, pentru a crea look-uri naturale, cu un finisaj mat si o fixare puternica.
Spray-ul pentru textura uscata creeaza stiluri “dezordonate”, cu volum. Astfel, fara efort, veti avea o fixare texturata si un finisaj texturat nealunecos. Am putea spune ca aceasta spuma creeaza un look “perfect de imperfect”.

Citește și:

Vedeta noii campanii Moroccanoil Texture este actrita si model britanic Rosie Huntington-Whiteley, cunoscuta inclusiv din prezentarile Victoria’s Secret. Sedinta foto pentru campania Moroccanoil Texture a fost realizata in Maroc.

Produsele Moroccanoil® sunt distribuite de Top Line in saloanele si SPA-urile de lux selectionate si sunt disponibile exclusiv in magazinele Top Line Europa din Bucuresti (Bd. Regina Maria 14) si din tara, dar si online pe www.toplineshop.ro.

Moroccanoil reprezinta o poveste de succes, un impuls pentru inovatie si simplitate cu excelenta, un brand iconic ce performeza in peste 60 de tari. Ca pionier al industriei de tratamente destinate ingrijirii parului ce au la baza uleiuri nutritive, Moroccanoil® a obtinut rapid recunoastere printre persoanele ce activeaza in industria modei si beauty, generand un cult printre stilistii de top.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Decembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.