Setari Cookie-uri

NYE Trends: Ce lenjerie intima alegi pentru Anul Nou

Propuneri de lenjerie intima de la Seven Sins

Seara Noului An este din ce in ce mai aproape, iar legenda spune ca pentru a avea noroc tot anul, lenjeria intima pentru aceasta seara importanta trebuie sa fie noua si in nuante seducatoare de rosu. SevenSins.ro propune pentru acest eveniment piese de lenjerie intima sexy feminine, create din texturi fine precum, dantela cu diverse insertii seducatoare de satin sau catifea.

Atitudinea pentru noul an trebuie sa fie puternica, plina de energie si sexy, iar lenjeria intima este impulsul de stare de bine de zi cu zi. Fie ca este vorba despre seturi feminine din dantela sau satin, body-uri confortabile si incitante sau corsete indraznete, piesele de lenjerie intima speciale ofera incredere de sine si un tonus excelent.

Piesele de lenjerie intima sexy de pe SevenSins.ro sunt un cadou ideal de Craciun, dar si pentru seara de Revelion, cand un set rosu va atrage incredere in sine si intr-un an perfect.

Citește și:

Piese de lenjerie intima create din dantela rosie, seducatoare

Rosul este cea mai intensa nuanta din spectrul cromatic si este consacrat ca fiind nuanta pasiunii, a seductiei si a delicatetii. Fie ca este vorba despre rosu aprins, burgundy sau rosu regal, toate aceste nuante definesc feminitatea absoluta si transforma orice set de lenjerie intima intr-unul extrem de seducator.

Propunerile SevenSins.ro pentru seara dintre ani sunt seturile de lenjerie intima elegante, alcatuite dintr-un sutien tip balconette, sau bralette, portjartier si dresuri fine, care completeaza tinuta. Din punct de vedere cromatic, SevenSins.ro recomanda pentru Anul Nou diverse nuante de rosu, de la cel deschis, “cireasa”, la cel inchis burgundy, alaturi de insertii fine din dantela, matase, catifea sau satin. Imbinarile dintre rosu si nuante neutre precum negru, alb sau crem raman actuale si extrem de rafinate.

Citește și:

O alta propunere SevenSins.ro sunt body-urile sexy, care pastreaza tonalitatea nuantelor de rosu si sunt o adaptare a corsetelor, create sa accentueze talia si sa ofere imaginea de clepsidra mult dorita de catre toate femeile. Asadar, o astfel de piesa de lenjerie intima este ideala pentru a marca talia sub o rochie tip creion. Texturile alese pentru aceste piese trebuie sa fie comode, chiar daca acestea se muleaza, materialul trebuie sa fie alcatuit din tesaturi fine. Body-ul ofera siguranta ca liniile corpului sunt conturate si definite, iar talia si soldurile sunt frumos modelate, conturand o silueta senzuala.

Vizionare placuta


Kudika
21 Decembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.