Setari Cookie-uri

Noua colectie Astor Skin Match are toate solutiile pentru tenul tau!

E timpul pentru piele protejata si stralucitoare cu noua colectie Astor!

comunicat de presa

astor

Crema hidratanta nuantatoare Skin Match Protect cu FPS 15

Obtine stralucirea naturala pe care o merita tenul tau, indiferent de vreme! Astor lanseaza noua crema nuantatoare Skin Match Protect Tinted Moisturizer cu FPS 15, o crema hidratanta cu beneficii multiple, pentru un look radiant si un rezultat natural, rezistent. Poart-o singura sau ca baza pentru fondul de ten, pentru a-ti proteja si uniformiza tenul, in timp ce ii ofera o stralucire sanatoasa irezistibila.
Hidratare si protectie

Crema nuantatoare Skin Match Protect ofera hidratare de pana la 24 de ore, lasand pielea uimitor de catifelata. Formula usoara a fost creata dintr-o imbinare speciala de agenti hidratanti si de ingrijire, pentru a oferi tenului tau exact ceea ce are nevoie. Mai mult, aceasta iti protejeaza pielea si de efectele daunatoare ale razelor UVA/UVB, avand inclus si un factor de protectie 15.

Citește și:

Baza perfecta pentru machiaj

Iti va placea cu siguranta cum va arata si cum se va simti pielea ta. Aceasta crema hidratanta include printre ingrediente pigmenti si pudre speciale care ofera o stralucire naturala tenului, un aspect omogen si vizibil imbunatatit. Textura usoara si catifelata creeaza o pelicula luminoasa pe piele, uniformizand tenul si reducand vizibil urmele oboselii. Imperfectiunile sunt ascunse, iar porii si liniile fine sunt estompate, astfel incat tenul tau sa se bucure de un aspect mat perfect intreaga zi.

Confort si rezistenta

Crema hidratanta nuantatoare Skin Match Protect este foarte usor de aplicat si de purtat. Aplicandu-se usor pe suprafata pielii, pigmentul cremei este rezistent la transfer pentru a asigura o acoperire continua pe parcursul zilei si rezista, de asemenea, vremii calduroase sau umede. Formula usoara, non-comedogenica, lasa pielea sa respire intreaga zi.

Citește și:

E timpul sa stralucesti! Ofera pielii tale stralucirea naturala pe care o merita, cu crema nuantatoare Astor Skin Match Protect.

Nuante: Light & Medium

Pret de vanzare recomandat: 31 RON

Face Beautifier Contouring Palette

Prima paleta de conturare a tenului de la Astor – un trio de pudre care include blush, bronzer si iluminator – pentru a-ti sculpta trasaturile fetei. Combinatia perfecta de culori se potriveste tuturor nuantelor tenului si scoate in evidenta frumusetea naturala.

Paleta 3 in 1 include un iluminator pentru a pune in valoare trasaturile pe care le doresti evidentiate, un bronzer pentru a sculpta si define, si un blush care ofera o stralucire naturala.
Pret de vanzare recomandat: 45 RON

Pudra Skin Match cu FPS 15

Pentru ca machiajul tau sa aiba finish-ul perfect pe care ti-l doresti, Astor relenseaza pudra Skin Match, aliatul tau ideal!

Citește și:

Formula imbogatita cu antioxidanti este usor de aplicat, are o textura fina si catifelata si netezeste pielea, in timp ce o protejeaza de actiunile daunatoare ale razelor soarelui, avad un factor de protectie 15.

Pret de vanzare recomandat: 43.6 RON

Vizionare placuta


Kudika
10 Ianuarie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.