Setari Cookie-uri

Peste 6.000 de femei poarta pantofi romanesti creati de Diane Marie Studio

Brandul romanesc Diane Marie Studio a incaltat, din 2012 si pana in prezent, peste 6.000 de femei cu pantofi creati manual in atelierul propriu de productie.

comunicat de presa

Brandul romanesc Diane Marie Studio a incaltat, din 2012 si pana in prezent, peste 6.000 de femei cu pantofi creati manual in atelierul propriu de productie de Diana Nedea (designer si fondator) si echipa sa de mestesugari.

Eleganta si confortul primeaza in randul romancelor atunci cand vine vorba pantofi!

Cel mai vandut model este Stiletto-ul cu toc confortabil de 8 cm in diferite variante de culori, insa cel mai vandut produs este Stiletto nude Irene. De asemenea, cele mai cautate culori sunt nude, auriu, verde, albastru si rosu, impreuna cu combinatiile inedite de imprimeuri in care predomina verdele, albastrul, sau auriul.

“Romancele cauta combinatia ideala de eleganta, fara sa faca rabat in ceea ce priveste confortul. Mai mult ca sigur de aici si alegerea lor pentru stiletto-ul cu toc de 8 cm: este incapator, comod si nu face niciun compromis referitor la eleganta”, spune Diana Nedea, designer si fondator Diane Marie Studio.

Citește și:

Spanioloaicele, italiencele si frantuzoaicele opteaza pentru incaltaminte romaneasca!

Showroom-ul Diane Marie Studio din Centrul Vechi al Bucurestiului este punctul de atractie al fashionistelor din lumea intreaga care viziteaza zona veche a Capitalei:

“Cel mai des ne intalnim cu turiste din Spania, Italia si Franta. Sunt clienti care stiu ce vor si vad un mare avantaj in ceea ce priveste costul pe care trebuie sa il plateasca in raport cu produsul obtinut. Toate aceste cliente achizitioneaza, cu mici exceptii, cel putin 2-3 perechi.”

Pantofii din piele naturala verde - culoarea anului 2017 - in clasamentul preferintelor clientelor Diane Marie inca din 2015!

Conform Institutului Pantone, culoarea anului este verdele crud, o nuanta ce simbolizeaza reconectarea cu natura, culoare ce se regaseste deja in colectiile de pantofi semnate de Diane Marie.

Citește și:

“In 2017, culoarea anului este verde Greenery. In ultimii 2 ani, nuantele de verde au fost la mare cautare, insa anul acesta cu siguranta vor fi piesa de rezistenta si pentru acele cliente care in anii anteriori au fost mai reticente” , spune Diana Nedea.

Vizionare placuta


Kudika
16 Ianuarie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.