Setari Cookie-uri

Bourjois Healthy Mix - un boost de energie pentru tenul tau!

Noua generatie Healthy Mix - fondul de ten care ascunde semnele de oboseala de pe chipul tau!

comunicat de presa

bourjois

Noul fond de ten Healthy Mix are o textura cremoasa ce confera prospetime si luminozitate tenului si asigura un finish natural si uniform. Apreciat de femeile din intreaga lume, inca de la lansare, fondul de ten Healthy Mix este aliatul de nadejde pentru un ten radiant.

Viata agitata si mediul inconjurator aduc semne de oboseala pe chipul tuturor femeilor, de aceea, noul fond de ten Healthy Mix vine in intampinarea nevoilor acestora cu o doza de vitamine si energie pentru ten.
O formula care ofera tenului energia de care are nevoie!

Bourjois reinventeaza formula celui mai indragit fond de ten, iar noua versiune ofera aceleasi beneficii si pastreaza parfumul placut cu note fructate. In plus, formula este imbunatatita cu un mix de ingrediente si vitamine ce confera un look fresh, fara urme de oboseala. Aceasta este alcatuita dintr-o combinatie de vitamina C, E si B5, care ofera tenului iluminarea, hidratarea si protectia de care are nevoie pe tot parcursul zilei. Tenul tau va fi mai luminos, va radia de prospetime si isi va dezvalui stralucirea.

Noua formula a fondului de ten Healthy Mix contine pigmenti care asigura un rezultat natural si o acoperire perfecta ce rezista pana la 16 ore. Tenul este hidratat, iar semnele de oboseala si roseata sunt ascunse. Formula are o textura usoara, cremoasa si non-comedogenica ce permite tenului sa respire si asigura o senzatie de prospetime. Rezultatul este unul uniform si matasos, iar parfumul delicat dezvaluie aceleasi note revigorante care iti vor cuceri simturile.

Noul fond de ten Healthy Mix este disponibil in 6 nuante luminoase potrivite fiecarui tip de piele.

Anticearcanul Healthy Mix – aliatul tau impotriva semnelor de oboseala!

Pentru ca zona ochilor este cea care dezvaluie chiar si cele mai putin vizibile semne de oboseala, Bourjois iti prezinta aliatul perfect, anticearcanul Healthy Mix. Acesta are o formula fina si o textura cremoasa ce asigura un finish natural. Rezultatul? Tenul radiaza de prospetime, iar semnele de oboseala sunt ascunse!

Recipientul anticearcanului Healthy Mix are un capac rosu unde se afla aplicatorul si contine o formula fresh cu un parfum fructat si cateva ingrediente care imbunatatesc aspectul zonei ochilor:

  • Pulberi sferice pentru estomparea si netezirea tenului care asigura un rezultat matasos
  • Pigmenti ce reflecta lumina si confera stralucire imediata tenului

Anticearcanul Healthy Mix se aplica intr-un singur pas simplu si acopera toate semnele de oboseala, in timp ce confera pielii luminozitate si hidratare. Acesta este disponibil in 3 nuante radiante:

  • 51 Light
  • 52 Medium
  • 53 Dark

Preturi recomandate:

  • Fond de ten Healthy Mix: 69,7 lei
  • Anticearcan Healthy Mix: 46,10 lei

Vizionare placuta


Kudika
19 Ianuarie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.