Setari Cookie-uri

Fii vedeta TinaR!

TinaR te surprinde si in aceasta iarna cu o idee jucausa si totodata incitanta o noua editie a concursului vdtTinaR. Pentru aceasta, site-ul dedicat www.vdttinar.ro are o noua fata, aducand un plus de prospetime si o multime de surprize pentru toate utilizatoarele sale.

TinaR te surprinde si in aceasta iarna cu o idee jucausa si totodata incitanta – o noua editie a concursului vdtTinaR. Pentru aceasta, site-ul dedicat www.vdttinar.ro are o noua fata, aducand un plus de prospetime si o multime de surprize pentru toate utilizatoarele sale.

A doua editie a concursului vdtTinaR aduce o serie de noutati, care mai de care mai atractive. In primul rand, de aceasta data votul utilizatorilor va fi decisiv in alegerea noii imagini. Sistemul de vot s-a imbunatatit si el, fiind disponibile sase sectiuni distincte, fiecare cu ratingul sau. In plus, vor exista premii saptamanale surpriza - sedinte foto in magazinele TinaR, premii de la partenerii concursului si chiar cadouri surpriza de la admiratori! Intra si tu in competitie! Fii vdtTinaR!

Vizionare placuta


Kudika
19 Decembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.