Setari Cookie-uri

20 de greseli pe care barbatii le fac in pat

Si baietii gresesc cateodata

11. Mutu-n papusoi!

Gemetele de placere ale femeilor sunt curat afrodisiace pentru orgoliul unui barbat. De ce nu ar fi valabil si invers?

Un barbat care misca ritmic din pelvis si se uita-n punct fix ar putea la fel de bine sa nu se oboseasca mai departe de traseul mana-p...tiu, ca era sa-mi scape!

Si noua ne place sa auzim cate un geamat si-un oftat de placere. E bine si cate un „oh, iubito, chiar acolo”. In caz contrar, s-ar putea sa raman cu gandul ca el viseaza inca la Steaua-n sferturi.

12. Intre doua nu te ploua

Dar nici loc de sex nu e. Asta pentru ca tot a venit vorba de fotbal. Vorbim adicatelea de sexul la repezeala intre doua reprize de meci sau intre berea 1 si berea 2. Ca sa o faci sa te doreasca, e nevoie de mai mult decat o palma peste fund si un „Femeie, treci!”


13. Sunca si femeia lata

Atunci cand dezbraci o femeie, adora-i trupul, sarut-o peste tot si fa-o sa se simta dorita. Nu ne-am nascut fotomodele si nici Photoshopul nu-i atat de destept incat sa-l folosim ca pastila de slabit. Standardele de frumusete sunt departe de femeile adevarate pentru simplul motiv ca sunt modeltae din pixeli si plastic, nu din carne si oase.

Citește și:

Ultimul lucru pe care vrea sa-l auda oricare dintre noi atunci cand ne dam hainele jos in fata unui barbat este „Iubito, te-ai gandit sa dai jos cateva kilograme?”

14. Per pedes

Domnilor, jos chilotii si sosetele! Cum nu e politicos sa intri in casa cu pantofii, nimeni nu o sa te pofteasca in pat cu sosetele in picioare. Parol ca nu raciti la ovare fara ele!

15. Degetul surpriza!

Se spune ca stimularea anala poate duce mai rapid la orgasm. Insa va rugam sa anuntati si intrebati inainte sa infigeti un deget pe unde vi se nazare. Acesta nu este un gest acceptat in unanimitate feminina.


16. Si apropo de suprize...

Daca va place sexul oral si doriti sa-l practicati s-altadata, nu presupuneti ca in dragoste si in razboi, sunt acceptate chiar toate. Partenera s-ar putea simti jignita daca ii lasati vreo amintire in gura. Cinstit ar fi sa intrebati inainte. A se vedea punctul 4.

Citește și:

17. Gabarit (ne)depasit

Asa cum femeile isi fac griji in privinta sanilor, barbatii sunt obsedati de dimensiunea voinicului. Din fericire, el nu trebuie sa fie nici prea mare, nici prea gros atat timp cat posesorul stie cum sa-l „manevreze”. Trebuie doar sa fie tare iar aici va putem da noi cate o mana de ajutor.

18. Vorba lunga, saracia omului

Unele dintre noi adora ca barbatii sa le vorbeasca murdar in pat. Prin murdar a se intelege senzual, erotic si romantic, 3 in 1 daca se poate. Ideal ar fi sa nu confundam totusi patul cu stadionul. In caz contrar, barbatul o sa ramana singur si sa finalizeze situatia ad labam.


19. Tine minte trei cuvinte!

Sau macar numele ei. Indiferent ca e vorba de o aventura de-o noapte sau ba, ai grija ca nu cumva din prea mult amoc s-o strigi Maria pe ea care se numeste de fapt Ioana.


20. Ce ti-e scris, in frunte ti-e pus

Citește și:

Femei si barbati, toti facem marea greseala de a eticheta oamenii. Nu presupune gresit atunci cand o femeie ajunge in patul tau mai repede decat e „norma” pe care o crezi tu pentru o fata „cuminte”. Daca a facut-o cu tine, nu inseamna ca o stie tot cartierul. Taci si pupa unde trebuie!

sursa foto prima pagina: shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
12 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.