Setari Cookie-uri

Barbatul indisponibil emotional si femeia care poate

In timp ce mana lui se plimba trist si tacticos de-a lungul obrazului tau si incearca sa-ti smulga un zambet, intelegi ca tu nu ai nevoie de nicio confirmare. Il iubesti. Il iubesti... poti sa o spui fara sa inchizi ochii, fara sa apleci genele de rusinea de a iubi o alta persoana atat de mult incat sa uiti de tine.

In timp ce mana lui se plimba trist si tacticos de-a lungul obrazului tau si incearca sa-ti smulga un zambet, intelegi ca tu nu ai nevoie de nicio confirmare. Il iubesti. Il iubesti... poti sa o spui fara sa inchizi ochii, fara sa apleci genele de rusinea de a iubi o alta persoana atat de mult incat sa uiti de tine.

Pentru tine a fost (ah, nu… este!!) dintotdeauna simplu ca buna ziua. Il iubesti. Nu ai nevoie sa stii mai mult decat iti ofera scurtele si tonifiantele clipe de fericire. In timp ce mana lui se plimba trist si tacticos de-a lungul obrazului tau si incearca sa-ti smulga un zambet, intelegi ca tu nu ai nevoie de nicio confirmare. Il iubesti asadar... Poti sa o spui fara sa inchizi ochii, fara sa apleci genele de rusinea de a iubi o alta persoana atat de mult incat sa fii nefericita de dragul fericirii sale. Il iubesti poate de dinainte de a-l cunoaste… Poate ca ai asteptat existente la rand sa te faca fericita… Sau poate ca intr-una din ele ti-a daruit atat de multa fericire, incat nu-ti mai poti lua revansa in toate cele care vin si pleaca... Tu nu ai lasat bucati din tine in spate, nu le-ai lasat sa se rupa din tine. Le-ai legat pe toate de tine de fiecare data, ca sa dai din ele celui pe care l-ai asteptat zeci de ani lumina. Stiai ca cineva are o imensa nevoie de tine. Iubesti. Pentru tine nu poate sa existe o alta viata.

In timp ce ochii lui te privesc cu drag, pe jumatate goi si absenti in timp ce buzele rostesc un “neata’, fata draga”… chiar atunci, da, realizezi ca tu nu ai avut niciodata o alta optiune cu exceptia celei de a-l iubi. Si in timp ce te priveste prin tine, iti dai seama ca ii esti draga, ca doar el… daca ar vrea, daca s-ar stradui, daca nu s-ar da batut in batalia cu sine… doar el ar putea sa te faca nespus de fericita. Ii esti draga, iti sopteste in clipe senine lumina din ochii lui... De ce atunci nu poate sa te iubeasca? In asternuturi si in bratele lui nu gasesti mereu focul si trairea, ci lacrimi reci, care nu au curaj sa cada niciodata. Nu gasesti cuvantul care sa le faca sa treaca. Chinul si amarul vietii l-au inasprit, l-au impietrit. Simti in unele atingeri cum se chinuie sa-ti ascunda realitatea… Tu esti prea slaba ca sa treci inot prin zidul de piatra.

Stii ca mai demult a iubit enorm si ca acum nu poate decat sa impartaseasca iubire injumatatit. Dar ti-ai asumat riscul de la inceput. Inca de cand ti-ai spus ca turnul de fericire pe care incerci sa-ti construiesti iubirea se afla pe o mlastina cu nisipuri miscatoare... Nu, gestul tau nu a fost nici eroic, nici meschin, ci unul dintre cele mai usoare, mai indraznete si provocatoare pe care le-ai fi putut face pana acum. Nici macar nu este nevoie sa insir motivele pentru care trebuie, sunt obligata, sa merg mai departe. . Uneori, in momentele sale bune, te poate face atat de fericita… Cu pretul singuratatii tale. trebuie sa-l scoti din ghearele singuratatii. Cine ramane supravietuitor?... N-as stii sa spun.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 August 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.