Setari Cookie-uri

Muscaturile delicate si semnele de dupa

Atat femeile cat si barbatii sunt foarte receptivi la atingerile fine din timpul preludiului. Cu siguranta caldura buzelor poate crea o varietate de senzatii unice, insa muscaturile senzuale intensifica placerea, conferind o atingere vibranta, de o senzualitate incredibila.

Atat femeile cat si barbatii sunt foarte receptivi la atingerile fine din timpul preludiului. Cu siguranta, caldura buzelor poate crea o varietate de senzatii unice, insa muscaturile senzuale intensifica placerea, conferind o atingere vibranta, de o senzualitate incredibila. Atingerile cu dintii, abia perceptibile sunt deosebit de placute pentru ambii parteneri, asadar un strop de agresivitate in pat este intotdeauna binevenita, atata timp cat nu se intrece masura.

Semnele iubirii nu mai sunt la fel de romantice odata ce noaptea incendiara s-a incheiat si lumina soarelui descopra un semn, doua, greu de ascuns, pozitionate la vedere. Gatul este o zona erogena foarte sensibila, atat la atingerile delicate, cat si la muscaturile pasionale. Este normal sa nu uiti foarte usor ca ai petrecut o noapte speciala. Totusi, parca n-ai vrea sa imparti cele mai picante momente cu toata lumea. Daca un zambet cu subanteles poti sa-l reprimi subtil in coltul gurii, semnul care troneaza invingator pe gat, va starni destule comentarii, fara sa mai oferi explicatii suplimentare.

Parerile sunt impartite. Partenerii pasionali se lasa cu usurinta admirati si in exterior, si nu se straduiesc sa-si ascunda semnele iubirii. Dimpotriva, se simt mai sexy si atragatori, demonstrand tuturor ca au o viata sexuala implinita. Agresivitatea in pat, cu masura, este preferata in locul sexului foarte tandru si afectuos.

De cealalta parte, atat femei cat si barbati au recunoscut ca semnele in locuri vizibile sunt sexy doar in intimitate. Senzatia de dominare este placuta din cand in cand, la fel si agresivitatea, insa placerea si tandretea trebuie sa predomine cand fac dragoste.

Cu siguranta, nu exista cupluri care sa nu se bucure de placerea muscaturilor senzuale in timpul actului sexual. Insa, acestea trebuie sa fie gentile, sa provoace placere maxima si cat mai putina durere. Un gest grabit, o atingere brusca, pot strica toata armonia construita in timpul preludiului. De asemenea, anumite zone erogene sunt mult prea sensibile pentru a rezista durerii.

Pasiunea este perceputa diferit pentru fiecare cuplu. In pat, este permis orice, atat timp cat fiecaruia ii face placere. Jocurile suave cu limba si dintii incita imaginatia si intensifica starea de excitare. De asemenea, cele mai placute muscaturi dureaza doar cateva secunde, sporind dorinta de a repeta acelasi gest.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Octombrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.