Setari Cookie-uri

7 sfaturi in alegerea vibratorului

Vibratorul este una dintre cele mai cunoscute si achizitionate jucarii sexuale. Cumpararea unui astfel de produs poate fi destul de dificila, avand in vedere ca este fabricat din diferite materiale, in numeroase marimi si cu variate scopuri.

Vibratorul este una dintre cele mai cunoscute si achizitionate jucarii sexuale. Cumpararea unui astfel de produs poate fi destul de dificila, avand in vedere ca este fabricat din diferite materiale, in numeroase marimi si cu variate scopuri.

Iata cateva sfaturi de care trebuie sa tii cont daca vrei sa iti cumperi vibratorul care sa iti satisfaca nevoile:

1. Scopul vibratorului

Pe piata erotica exista vibratoare atat pentru femeile singure (vibrator pentru stimularea clitorisului, pentru vagin, pentru anus, pentru punctul G), cat si pentru cupluri (vibratoare special concepute pentru a se fixa pe penis si a oferi placere ambilor parteneri).

Pentru stimularea clitoridiana ai nevoie de un vibrator mai dur, preferabil din plastic, iar pentru vagin de unul moale, confectionat din cauciuc sau silicon. Exista,de asemenea, si vibratoare cu actiune dubla, acestea stimuland atat clitorisul, cat si vaginul.

2. Marimea

In functie de preferintele femeii, exista jucarii sexuale de diferite marimi: de la vibratoarele mici care incap chiar si intr-o poseta pana la vibratoarele mari de dimensiunea unui penis urias. Cele mai vandute vibratoare sunt cele care imita organul masculin.

Diametrul este un alt criteriu important de care trebuie sa tii cont. Alege un vibrator cu un diametru normal deoarece cele mari pot provoca dureri si inflamatii ale vaginului.

3. Intensitatea vibratiilor

Majoritatea femeilor ajung destul de greu la orgasm. De aceea este indicat ca acestea sa isi achizitioneze un vibrator cu incarcare la priza deoarece acestea au vibratii puternice, mai intense decat vibratoarele pe baterii.

Daca modul tau de masturbare este unul linistit, aproape lent, ai nevoie de un vibrator cu o intensitate mai mica a vibratiilor.

Sfat: daca nu ai folosit niciodata un vibrator, cumpara-ti unul cu trepte de viteza pentru a fi sigura ca il poti folosi indiferent de tipul masturbarii.

4. Materialul

Vibratoarele vechi sunt confectionate din plastic insa, o data cu trecerea timpului, industria erotica s-a dezvoltat, iar vibratoarele au ajuns sa fie realizate chiar si din materiale care imita foarte bine pielea umana pentru ca senzatia sa fie cat mai naturala.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Ianuarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.