Setari Cookie-uri

Blog kudic: Barbatii si insuratoarea

Subiect tabu insa in ultima vreme mi-au cam trecut niste aspecte pe langa urechi si nu ma pot abtine sa nu comentez... exista un moment in viata cand ne trezim intr-o dimineata si pur si simplu stim ce ne dorim...

Sursa: blogul Alinei

Subiect tabu insa in ultima vreme mi-au cam trecut niste aspecte pe langa urechi si nu ma pot abtine sa nu comentez. Exista un moment in viata cand ne trezim intr-o dimineata si pur si simplu stim ce ne dorim... ne loveste ceva in somn, visam fara sa mai tinem minte ce...habar nu am...ideea e ca se intampla. Tuturor li se pare absolut normal ca orice femeie de pe fata pamantului sa viseze sa se marite si sa faca un copil...ca asa e normal, ca asa e de cand lumea, ca asta este situatia.

Unele nu isi fac un scop in viata din acest moment dar viseaza in secret la rochia alba pe care au vazut-o cine stie pe unde si vor sa o poarte si ele, altele...le cunosc... vor sa se marite tocmai pentru ziua aceea si atat. Altele sunt atat de setate pe ideea in sine de maritat incat alearga in stanga si in dreapta pentru a gasi masculul potrivit care sa le devina sot. Si mai este si categoria femeilor care isi doresc cu ardoare un copil, ajung in punctul in care simt ca sunt pregatite, le bate ceasul biologic si refuza sa il faca fara sa se marite.

Una peste alta, pana la urma mai toate femeile vor sa traiasca fericite pana la adanci batraneti sau pana cand se poate alaturi de Mr Right. Si daca la un moment dat obosesc sa il mai caute se multumesc cu cel care le este alaturi, cel care le face sa rada si care este in stare sa le ofere confortul sentimental de care au nevoie. Adica acel el care este iremediabil indragostit de si este acolo pur si simplu, fara intrebari, fara explicatii, fara prejudecati. Asta este ultima solutie a unei femei disperate care refuza sa mai creada ca jumatatea ei o sa apara. Chiar si asa... La un moment dat se trezesc insa captive intr-o viata ce nu le prea apartine si incep sa se gandeasca din ce in ce mai mult la printul din poveste pe care si-l doreau inca din copilarie si asteptau sa vina sa le salveze si sa le duca in castelul lui....

Ei bine, la capitolul barbati treaba este simpla cat de cat. Nu cred ca exista decat doua categorii: cei care vor sa se casatoreasca, isi doresc o familie, liniste si siguranta si cei care nu concep acest aspect in viata lor sub nicio forma si niciun aspect, cei care isi jura ca nu se vor casatori vreodata, ca vor fi vesnicii burlaci. Ei sunt cei care apar la toate petrecerile insotiti de fiecare data de alta femeie, cei care intotdeauna sunt atrasi de copile cu neuronii in vacanta care mai au mult de mers pana in ziua in care le va lovi ideea de maritis.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Ianuarie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.