Setari Cookie-uri

5 motive pentru care esti inca singura

Cu siguranta te-ai intrebat de multe ori unde este barbatul potrivit pentru tine si te-ai saturat sa il astepti, infruntand singuratatea, mimand un chip fericit in fata celorlalti.

Cu siguranta te-ai intrebat de multe ori unde este barbatul potrivit pentru tine si te-ai saturat sa il astepti, infruntand singuratatea, mimand un chip fericit in fata celorlalti. N-ar fi rau daca ti-ai reanaliza standardele si comportamentul fata de barbatii din jurul tau. Iata principalele motive pentru care nu ai inca un iubit:

1. Esti foarte greu de citit


Misterul incita intotdeauna si provoaca orice barbat. Cu fiecare intalnire va dori sa te descopere tot mai mult, sa afle ce se ascunde in spatele privirii tale enigmatice.

Totusi, daca pe parcursul intalnirii ii vei oferi doar raspunsuri scurte, evazive si o sa pari cu gandul in alta parte, n-o sa-i creezi o impresie foarte placuta. Ocoleste detaliile intime, insa dezvaluie-i cate ceva despre tine. Confirma-i prin gesturi simbolice ca intr-adevar te simti bine in compania lui. Daca el te invita la film in seara urmatoare, nu-l refuza doar pentru a da bine. Daca o sa adopti un comportament teatral, ii va fi greu sa aiba incredere in tine.

2. Esti prea pretentioasa

Cu siguranta de-a lungul timpului ti-ai stabilit anumite standarde care-l vizeaza pe barbatul perfect. Insa, daca iti imaginezi ca vei gasi peste noapte un supermodel, fidel, respectuos, romantic si devreme acasa, o sa mai ai mult de asteptat. Incearca sa mai lasi de la tine si sa iti stabilesti altfel prioritatile.

Acorda intaietate calitatilor care conteaza mai mult pentru o relatie de lunga durata. Cunoaste-l mai bine si incearca sa privesti dincolo de aparente.

3. Ai fost dezamagita

Si nu mai vrei sa acorzi incredere nici unui barbat. Traieste in prezent si lasa trecutul in urma, altfel amintirile neplacute te vor urmari toata viata. Recapata-ti increderea in propria persoana si gandeste pozitiv. In timp vei regreta ca n-ai profitat de anumite sanse care se ivesc doar de cateva ori in viata.

Chiar daca ai fost dezamagita incearca sa treci peste trecut si mergi mai departe. Invata din greseli, trateaza fiecare experienta ca pe o lectie de viata si nu lasa pesimismul sa te cuprinda. Invinge-ti teama! Vei vedea ca barbatul potrivit va aparea cand te astepti mai putin.



4. Flirtezi prea mult
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Februarie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.