Setari Cookie-uri

5 Reguli nescrise pentru prima intalnire

Prima impresie conteaza foarte mult si cu greu poate fi schimbata. De aceea este important ca in cursul unei intalniri cu un nou partener sa nu o dai in bara deoarece este posibil ca a doua sansa sa nu mai existe.

Prima impresie conteaza foarte mult si cu greu poate fi schimbata. De aceea este important ca in cursul unei intalniri cu un nou partener sa nu o dai in bara deoarece este posibil ca a doua sansa sa nu mai existe.

Daca iti doresti sa mai vezi persoana respectiva, trebuie sa tii cont de cateva reguli necesare pentru a avea o intalnire reusita:

1. Adopta un stil vestimentar simplu


Nu te imbraca foarte provocator deoarece poti ajunge la limita penibilului si a vulgarului. Alege sa porti o tinuta simpla, pe care o poti personaliza cu ajutorul accesoriilor. Evita hainele mult prea mulate, fustele foarte scurte sau bluzele prea decoltate deoarece nu stii unde veti merge si daca tinuta este adecvata.

Poarta piese vestimentare casual, in care sa te simti bine. Te poti inspira din stilul lui Kim Kardashian, Nicole Scherzinger sau Blake Lively.

2. Punctualitatea conteaza foarte mult

Este foarte important sa ajungi la ora stabilita deoarece nici tie nu ti-ar placea sa stai si sa astepti, numarand secundele si uitandu-te non stop la ceas. Incearca sa ajungi la timp deoarece daca ajungi prea devreme il vei face pe el sa se simta stanjenit, iar daca vei fi la locul stabilit mai tarziu de ora stabilita vei da dovada de lipsa de respect fata de persoana respectiva.

Sfat: nu contramanda intalnirea decat in situatii extrem de importante.

3. Mare atentie la comportament

Comportamentul conteaza foarte mult pentru a atrage atentia unui barbat. Este necesar sa iti controlezi iesirile, sa fii eleganta si usor modesta. Stilul ingamfat si arogant nu au ce cauta la o femeie, indiferent de varsta acesteia.

Daca esti o fiinta retrasa si timida, incearca sa lasi deoparte teama si nesiguranta. Gaseste un subiect comun, vorbiti despre idealurile voastre, despre filmele preferate sau prietenii comuni (daca exista).

Daca te poti considera o persoana indrazneata si foarte vorbareata, limiteaza-ti cuvintele si lasa-l si pe el sa povesteasca sau sa intretina conversatia. Faptul ca tu vorbesti non stop l-ar putea speria si este posibil sa nu il mai vezi si a doua oara.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Februarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.