Setari Cookie-uri

Top 5 femei devoratoare de barbati

Misterioase si inocente sau maestre in arta flirtului? Iata cele 5 tipuri de femei devoratoare de barbati:

Misterioase si inocente sau maestre in arta flirtului? Iata cele 5 tipuri de femei devoratoare de barbati:

1. Femeia fatala

Femeia fatala are o infatisare diferita in imaginatia oricarui barbat. Insa numitorul comun este fara indoiala reprezentat de sexualitatea debordanta pe care aceasta o emana. Asta deoarece, o femeie fatala are foarte mare incredere in ea si nu se teme de provocari. Imbracata intr-o tinuta sexy sau intr-una sobra, intotdeauna stie cum sa-si puna in evidenta atuurile. Atitudinea este aliatul ei de baza si nu in ultimul rand comunicarea.

Femeia fatala este directa si spune intotdeauna exact ce gandeste. Atrage sexul opus cu usurinta, deoarece barbatii spun general lucrurilor pe nume si nu suporta ocolisurile.

2. Femeia inocenta

Desi total opusa de femeia fatala, aceasta strneste interesul barbatilor tocmai prin infatisarea-i angelica si inocenta. Romantica si aparent naiva, aceasta se poate transforma la momentul potrivit dintr-o lolita nevinovata intr-o femeie seducatoare si indrazneata.

La prima vedere atrage atentia prin infatisarea naturala. In general nu foloseste foarte mult machiaj si se imbraca in culori deschise. Nu agreeaza decolteurile si poate sa fie seducatoare fara sa se imbrace vulgar. Imaginea ei tradeaza intotdeauna inocenta si totodata mister. Barbatii adora sa fie protectori intr-o relatie, asadar isi vor dori imediat sa o protejeze, coplesind-o cu atentii si gesturi tandre.

3. Femeia inabordabila


Femeia inabordabila este in aparenta o persoana dura, pretentioasa si foarte bine inzestrata la capitolul aspect fizic. Asadar, frumoasa si seducatoare, stie sa starneasca barbatii, insa intotdeauna se retrage inainte ca lupta sa inceapa cu adevarat. Provoaca barbatii, fie prin subiecte de discutie elevate, fie printr-o atitudine intangibila. Limbajul trpului este aliatul ei si nu in ultimul rand siguranta de care da dovada.

Femeia inabordabia are un tel foarte clar stabilit si stie exact ce-si doreste de la un barbat. Asadar, pana o sa intalneasca barbatul potrivit, nu va ezita sa se joace cu alti pretendenti, testandu-i si provocandu-i totodata. Nici unui barbat nu-i place sa fie refuzat, asadar jocul seductiei se anunta a fi extrem de interesant cu o astfel de femeie.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 Martie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.