Setari Cookie-uri

Cum arata idealul? 7 tipuri de barbati care ne-am dori sa existe si-n realitate

Barbatul perfect este portretizat diferit in imaginatia oricarei femei si de cele mai multe ori este de negasit in realitate. Iata 7 tipuri de barbati care ne-ar face viata mai frumoasa daca n-ar exista doar in visele noastre:

Barbatul perfect este portretizat diferit in imaginatia oricarei femei si de cele mai multe ori este de negasit in realitate. Iata 7 tipuri de barbati care ne-ar face viata mai frumoasa daca n-ar exista doar in visele noastre:

1. Barbatul care nu minte


Cine nu si-ar dori sa aiba alaturi barbatul care, indiferent de situatie prefera adevarul. Un partener sincer care este dispus intotdeauna sa-si recunoasca greseala, ba chiar sa ia toata vina asupra lui, doar sa fie bine. Iubitul cinstit, care nu minte se incadreaza in tipologia barbatului ideal, insa putin probabil sa-l intalnim si in realitate.

2. Barbatul super-erou


Care apare atunci cand de astepti mai putin si te salveaza de la pericol. Barbatul extraordinar de protector care te copleseste zi de zi cu atentie si gesturi tandre ar putea sa existe in realitate. Insa, putem visa in continuare la eroul viteaz, capabil sa puna pe fuga o gasca de derbedei, deoarece nu-l vom intalni foarte curand. Cel mult, un iubit curajos ar putea incerca sa faca fata situatiei insa, cu siguranta, nu va iesi teafar dintr-o asemenea provocare.

3. Barbatul incredibil de atragator


Barbatul inuman de atragator, sarmant, care ignora toate femeile din jur si are ochi doar pentru tine. Suna deja a scenariu de film, cu siguranta. Totusi, acest barbat ar putea exista si in realitate daca ar sti sa faca diferenta dintre atractia pur fizica si iubire. Insa, egoul masculin este foarte puternic si are nevoie de atentie. Asadar, barbatul constient de atuurile sale fizice va raspunde aproape instantaneu avansurilor unei femei care este interesata de el. De aceea, barbatul incredibil de atragator si fidel, ramane tot la stadiul personajului de poveste.

4. Barbatul fidel

Loial si hotarat, dominat de anumite principii traditionale, nu intoarce ochii dupa alta si iti jura doar tie iubire vesnica. Pe langa vorbe, iti stau marturie si discutiile cu prietenii apropiati care te asigura ca s-a schimbat total de cand te-a intalnit. Mai mult, dezaproba cu maxima sinceritate aventurile si persoanele care inseala. Chiar daca intentionezi sa-l testezi si ii faci vizite neanuntate, il gasesti de fiecare data acasa. Te implica neconditionat in planurile lui pe termen lung sau scurt si insista sa-l insotesti la fiecare petrecere.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Aprilie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.