Setari Cookie-uri

4 miscari pentru o nebunie de orgasm

Petale de tranadfiri si atingeri delicate? Uita de ele! Surprinde-ti iubitul cu miscari noi, senzuale, pline de erotism si pasiune, care-i vor provoca un orgasm de neuitat:

Petale de tranadfiri si atingeri delicate? Uita de ele! Surprinde-ti iubitul cu miscari noi, senzuale, pline de erotism si pasiune, care-i vor provoca un orgasm de neuitat:

1. Invita-l de la spate

Sexul pe la spate este foarte incitant pentru barbati. Insa, noi iti propunem sa-l surprinzi in dormitor cu o varianta mai indrazneaza a acestei pozitii.

Provoaca-l spontan si indecent cand se asteapta mai putin. Invita-l sa te mangaie asezandu-te cu spatele la el, in timp ce tu te sprijini cu mainile pe perete. Plimba-i mainile pe corpul tau si apoi lasa-i imaginatia sa zburde. Cu siguranta va sti singur ce are de facut mai departe.

2. Nu te grabi!


Fii relaxata in pat si concentreaza-te cu atentie pe fiecare miscare. Cand il saruti, fii gratioasa si ai grija sa-i prelungesti placerea fara sa te opresti. Mangaie-i cu varful limbii buzele, apoi provoaca-l la un french kiss pasional. Sarutul se poate transforma cu usurinta intr-un preludiu incitant.

Nu-i neglija nici lobul urechilor si zona din spatele lor. Foarte sensibile la stimuli si atingeri, vor reactiona imediat la orice miscare suava. Inainte sopteste-i ceva indraznet si fara sa-i asculti replica, ofera-i cateva senzatii maxime cu ajutorul buzelor coborand usor spre gat. Lobul urechii are foarte multe zone cu terminatii nervoase, asadar este numai bun de sarutat sau muscat.

3. Opreste-l inainte de penetrare

Odata excitat, va deveni patimas si nerabdator, gata sa treaca la fapte cat mai repede. Amana subtil momentul penetrarii si tachineaza-i penisul. Plimba-l incet in jurul vaginului tau, atinge-l cu sanii si priveste-ti provocator iubitul.

Contactul vizual direct ii va spori gradul de excitare. In plus, nu uita ca penisul este un organ cu multiple terminatii nervoase, care raspunde imediat la orice fel de atingere. De asemenea, cea mai mare placere care sporeste apetitul sexual are legatura cu psihicul si mintea. Asadar, odata ce vei da frau liber imaginatiei, fii sigura ca si iubitul tau va fi la fel de excitat si nerabdator sa preia controlul.

4. Ofera-i un dans erotic


Cand? In timpul actului sexual, bineinteles. Aseaza-te deasupra si preia controlul actiunii. Cu putina imaginatie si fara inhibitii, poti da un nou inteles unei pozitii sexuale. Personalizeaza pozitia “femeia deasupra ” intr-un mod cat mai original si indraznet. Lasa-l sa te priveasca in timp ce te mangai provocator, apoi invita-l si pe el sa te atinga.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Iunie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.